Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

El segon premi de la Loteria Nacional de dijous cau a Oliva

Aquest dijous, el segon premi ha tocat amb el número 43.209, mentre que el primer ho ha fet amb el número 35.832.
Imatge d'arxiu | Cedida

 

La Loteria Nacional d'aquest dijous ha tornat a deixar un dels seus premis a la Comunitat Valenciana, en concret el segon premi a la localitat d'Oliva, a la comarca de la Safor.

 

Aquest segon premi del sorteig de dijous suposa un import de 6.000 euros per dècim (60.000 euros a la sèrie), i ha tocat amb el número 43.209. En el cas d'Oliva, el número premiat ha sigut venut al carrer Rinconada de la Ermita, número 2.

 

Aquest segon premi també ha sigut repartit a Petra (Illes Balears), el Puerto de Santa María (Cadis), Córdoba, Villanueva del Arzobispo (Jaén), El Doctoral (Las Palmas), Majadahona (Madrid), a la ciutat de Madrid, a Utrera (Sevilla), Santa Cruz de Tenerife, i Tábara (Zamora).

 

Pel que fa al primer premi del sorteig d'aquest dijous, que reparteix 30.000 euros per dècim (300.000 euros a la sèrie), ha tocat amb el número 35.832. Aquest premi ha tocat a Las Palmas de Gran Canaria, Madrid, Zamora, Aguadulce i Albox (Almeria), Turón (Astúries), Cabeza de Buey (Badajoz), Sa Vileta i S'Horta (Illes Balears), Valverde del Fresno (Caceres) i San Cristóbal de la Laguna (Santa Cruz de Tenerife).

 

Els reintegraments del sorteig de dijous han sigut els números 2, 6 i 9. La Loteria Nacional es torna a posar en joc aquest dissabte, amb un primer premi a la sèrie de 600.000 euros.

 

La Bonoloto de dimecres deixa un dels seus premis a València i l'Eliana

Aquest dimecres, la Bonoloto tornava a repartir els seus premis a la Comunitat Valenciana, en concret a la ciutat de València i a L'Eliana, a la comarca del Camp de Túria.

 

Els afortunats o afortunades obtenien un premi de segona categoria, és a dir, 5 encerts més el complementari, que en aquest sorteig tenia un premi de 38.435,95 euros per a cada encertant. En el cas de València, el bitllet premiat havia sigut segellat al carrer Sant Vicent, número 61. Per la seua banda, a l'Eliana la participació premiada s'havia validat al carrer general Pastor, número 11.

 

Aquest premi de 5 encerts més complementari va tindre altres tres encertants a tota Espanya, en concret a Espera (Cadis), Arucas (Las Palmas) i Cintruénigo (Navarra). Pel que fa a la primera categoria, de 6 encerts, no va comptar amb cap encertant el dimecres.

 

La combinació guanyadora de la Bonoloto del dimecres 10 d'abril estava formada pels números 1, 9, 14, 21, 35 i 48. El complementari era el 42, i el reintegrament el 3.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris