València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

S'origina un incendi en una embarcació al port d'Oliva

Les flames s'han originat en les bateries de l'embarcació, que estava atracada en el port.
Imatge de l'extinció de les flames a l'embarcació | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Aquest matí s'ha originat un incendi en una embarcació en el port d'Oliva, a la comarca de la Safor, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València.

 

Les flames s'han originat en les bateries de l'embarcació, que estava atracada en el port. Per extingir el foc s'han mobilitzat efectius de bombers del Consorci, procedents dels parcs d'Oliva i Gandia.

Imatge de l'embarcació incendiada al port d'Oliva | Consorci Provincial de Bombers de València

 

L'incendi no ha afectat a altres embarcacions del voltant.

 

Un mort i cinc ferits en un incendi d'un habitatge a Vinaròs

Un home de 33 anys moria aquest passat dissabte en l'incendi d'un habitatge al municipi de Vinaròs, a la comarca del Baix Maestrat, en el qual resultaven ferides altres cinc persones.

 

Segons informava el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), al voltant de les 19.00 hores del passat dissabte entrava un avís d'incendi en un habitatge, motiu pel qual es mobilitzaven fins al lloc del foc una unitat del Servei d'Atenció Mèdica urgent (SAMU), i dos unitats de Suport Vital Bàsic (SVB).

 

També van acudir al domicili incendiat efectius de bombers del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, que van extingir les flames.

 

Els efectius sanitaris van confirmar la mort d'un home de 33 anys. Així mateix, altres cinc persones van resultar ferides. Es tractava de quatre homes, de 64, 57, 51 i 35 anys, i una dona, de 26 anys. Tots ells van ser traslladats, en les ambulàncies de SVB i SAMU, a l'Hospital comarcal de Vinaròs.