S'origina un incendi en un habitatge de Gandia en entrar un coet volador pel balcó

Els fets van ocórrer la vesprada d'aquest diumenge.
Imatge de la intervenció dels bombers per extingir l'incendi a un habitatge de Gandia | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Ahir de vesprada es produïa un incendi en un habitatge de Gandia, a la comarca de La Safor, segons han informat fonts del Consorci provincial de Bombers de València.

 

Els fets van ocórrer al voltant de les 17.55 hores de la vesprada d'aquest diumenge, quan un coet volador va entrar pel balcó d'un habitatge, situat a la plaça del Prado de la localitat.

 

A causa de l'entrada del coet es va originar el foc. Tot i això, la ràpida mobilització i intervenció dels bombers del Consorci, procedents del parc de Gandia, va fer que les flames no s'estengueren per tota la vivenda. Les tasques realitzades pels bombers van ser l'extinció de l'incendi provocat pel coet i la ventilació del domicili.

 

S'origina un incendi en una empresa d'un polígon industrial de Paterna

El passat dimecres, 13 de març, s'originava un incendi en el polígon industrial Fuente del Jarro de Paterna, a l'Horta, en un dipòsit, segons va informar el Consorci provincial de Bombers de València.

 

El foc es va registrar al voltant de les 11.00 hores del matí, en una indústria del carrer Vila de Madrid del polígon Fuente del Jarro, dedicada a la impressió de bobines de plàstic per a envàs alimentari. Les flames van afectar a un dipòsit ubicat en unes instal·lacions annexes a la nau principal.

 

Per extingir l'incendi es van mobilitzat efectius de bombers del Consorci, procedents del parc de Paterna, així com l'oficial de guàrdia. Una vegada es va estabilitzar el foc, les tasques van continuar durant el migdia i la vesprada.

 

Dotze efectius de bombers van treballar en la zona durant hores, retirant capes d'aïllant del dipòsit afectat, que comptava amb 6.000 quilos de carbó actiu. Els bombers es van centrar també en la refrigeració del dipòsit, que havia arribat als 700 ºC a causa de l'incendi. A les 15 hores la temperatura s'havia pogut reduir fins als 300 ºC.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!