S'originen dos incendis en habitatges de Sumacàrcer i Gandia

Els bombers del Consorci provincial de Bombers de València van intervindre en els dos casos.
Imatge de les tasques d'extinció de l'incendi de Sumacàrcer | Consorci Provincial de Bombers de València

 

En la jornada d'ahir es produïen dos incendis en habitatges que feien necessària la intervenció dels bombers del Consorci Provincial de Bombers de València. Els dos focs es van declarar a Sumacàrcer, a la comarca de la Ribera Alta, i a Gandia, a la comarca de La Safor.

 

El primer d'ells es va registrar de matí, al voltant de les 10.45 hores, a Sumacàrcer. L'incendi es va originar en un habitatge de tres altures.

 

Les flames van provocar danys en el menjador, on es va cremar part del mobiliari, així com en parets i sostre, dels quals es van desprendre trossos a causa de la temperatura provocada pel foc. La segona planta de l'habitatge també va patir danys en algunes habitacions a causa del fum.

 

En les tasques d'extinció van participar bombers del Consorci, procedents dels parcs de Xàtiva i Alzira.

 

Entre el migdia i la vesprada va tindre lloc el segon dels focs, en aquest cas en un xalet de la urbanització Montesol de Gandia. L'incendi es va originar en la caldera de gasoil de la calefacció de la vivenda, propagant-se després a un banc de ferramentes ubicat al costat de la mateixa caldera.

 

Aquests elements estaven situats en la planta baixa de l'habitatge, en una habitació destinada a taller i magatzem.

 

Els bombers del Consorci, procedents del parc de Gandia, van extingir les flames i van ventilar posteriorment la casa, ja que havia acumulat gran quantitat de fum.

 

S'origina un incendi en un habitatge de Gandia en entrar un coet volador pel balcó

El passat diumenge, 17 de març, es produïa un altre incendi en un habitatge de Gandia, a la comarca de La Safor, segons informaven fonts del Consorci provincial de Bombers de València.

 

Els fets van ocórrer al voltant de les 17.55 hores de la vesprada de diumenge, quan un coet volador va entrar pel balcó d'un habitatge, situat a la plaça del Prado de la localitat.

 

A causa de l'entrada del coet es va originar el foc. Tot i això, la ràpida mobilització i intervenció dels bombers del Consorci, procedents del parc de Gandia, va fer que les flames no s'estengueren per tota la vivenda. Les tasques realitzades pels bombers van ser l'extinció de l'incendi provocat pel coet, i la ventilació del domicili.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!