La tercera edició de Pirata Rock generarà a Gandia un impacte econòmic de 2,5 milions d'euros

El Festival se celebrarà els dies 18, 19 i 20 de juliol i comptarà amb tres escenaris

 

L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada per Duke Abengózar i Javi Medina, en representació de l'empresa organitzadora del Pirata Rock, han comparegut en roda de premsa en Fitur per a anunciar les novetats del Festival que per tercer any se celebrarà a Gandia, els dies 18, 19 i 20 de juliol en el polígon Benieto.

“Gandia no solament ven els seus recursos naturals i patrimonials, sinó també aprofita per a presentar-li al món la seua completa oferta cultural i d'oci, en la qual incloem el Pirata Rock” va declarar Diana Morant qui ha informat que enguany el Festival augmenta la seua aposta a la ciutat, ja que comptarà amb tres escenaris, zona d'acampada més àmplia i un cartell de 42 artistes enfront dels 27 de la passada edició. L'esdeveniment musical tindrà quatre artistes internacionals procedents d'Itàlia, Rússia, Bòsnia i l'Argentina.      

L'alcaldessa també ha explicat que enguany s'introdueix l'estil ‘Indie’ i que hi haurà artistes d'art urbà en la zona d'acampada a més de tallers de ioga, pilates, malabars, etcètera -El Pirata Rock, està integrat en el circuit dels concerts de ‘Turisme Comunitat Valenciana’ denominat ‘Terra de Festivals’, dins de l'interés de la Generalitat de promocionar aquests esdeveniments musicals.

L'alcaldessa ha anunciat part dels artistes que participaren en el Pirata Rock 2019 entre els quals destaquen Macaco, Nati Peluso, Lola Índigo, La habitación Roja, Talc, Sexy Zebras, Columpio Asesino o Boikot, entre altres.

Un impacte econòmic de més de 2,5 milions d'euros

L'impacte econòmic calculat a la ciutat pels organitzadors ascendeix a 2,5 milions d'euros, un milió d'euros més que en l'edició anterior. A més, generaran 300 llocs de treball directes i 150 indirectes (repartidors, proveïdors externs, empresa d'autobusos, càmping...).

  

  

Per a aquesta nova edició, Pirata Rock vol enfortir-se i continuar creixent a Gandia. I això ho demostra la inversió que té previst realitzar l'empresa, que duplica la de l'anterior: un milió d'euros.

 

Més de 50.000 assistents

Morant ha incidit que “les dades del Pirata i les seues previsions els han convertits en el que més gent atrau a Gandia de tots els que es realitzen l'any (40% de la Comunitat Valenciana i 60% de la resta d'Espanya)” i destacat que el Festival es va tancar l'any passat amb 31.000 assistents i que la previsió d'enguany és superar els 51.000.

 

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram