La urbanització de l'entorn de l'Espai Baladre estarà finalitzada en quatre mesos

Els treballs permetran la realització d'activitats culturals, esportives, lúdiques, etc., a l'aire lliure i dotaran la zona d'espais verds, zones de jocs infantils, camins i sendes.
Pla d'urbanització de l'entorn de l'Espai Baladre a Gandia | Ajuntament de Gandia

 

Aquesta setmana han començat les obres d'urbanització al voltant de l'Espai Baladre destinades a proporcionar un entorn adequat al Pavelló multi usos sobre una superfície de 13.200 m². Els treballs tenen un termini d'execució de quatre mesos i suposen una inversió en la zona de 604.440,64 €.

Els principals objectius de l'actuació són:

  

- Proporcionar un entorn adequat al Pavelló multi usos recentment acabat, ja que el seu ús està condicionat per l'execució dels espais exteriors

 

- Promoure una solució racional, habilitant espais que propicien la convivència i la trobada, així com l'adequació de les infraestructures que permeten la realització d'activitats culturals, esportives, lúdiques, etc., tant a l'interior com a l'aire lliure, dotant al parc d'espais verds, zones de jocs infantils, camins i sendes...

 

- Millorar l'entorn urbà del Parc mitjançant les actuacions necessàries de la renovació d'infraestructures, ampliació de les dimensions dels espais habitables, tractament superficial i mobiliari urbà.

 

- Se substituiran les voreres existents i s'executarà el vial del Carrer Vicente Calderón per adequar-les al nou planejament  del tractament superficial que es faça en els camins interiors.

 

- S'executaran els accessos exteriors al Pavelló, dotant-los d'un paviment adequat, elements d'enllumenat, de recollida d'aigües i espais estancials, mobiliari, etc.

 

- S'executarà un tancament perimetral del parc, de tal manera que quede un espai controlat, tant la zona verda com el mateix Pavelló, a partir d'una franja horària per evitar actes vandàlics, podent controlar al mateix temps l'accés en el cas de programar-se actes culturals que així ho requerisquen. Per tot això, l'actuació que es preveu, consisteix a realitzar un tractament urbà integral i abasta els aspectes tant d'infraestructures com superficials de tot l'espai del parc. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!