89.000€ del Pla Edificant per millorar el CEIP "Sant Vicent Ferrer" d'Agullent

Previsiblement, les obres es realitzaran en vacances d'estiu per no interrompre el curs escolar
Imatge de l'exterior de l'escola | Ajuntament d'Agullent

 

La Conselleria d'Educació que dirigeix Vicent Marzà, ha donat llum verda per incloure en el Pla Edificant la proposta de millora del Col·legi Públic d'Educació Infantil i Primària efectuada per l'Ajuntament d'Agullent. D'aquesta manera, el consistori agullentí realitzarà millores per valor de 89.000€ que aniran destinats a la renovació del paviment i les parets de l'aulari d'infantil, a més d'una millora en el pati d'aquest espai. Així mateix, el projecte contempla recursos dirigits a pintar i reparar les esquerdes en totes les parets del centre.

 

Segons explica l'Alcalde d'Agullent, Jesús Pla, el proper dilluns se celebrarà un Plenari Municipal on s'acceptarà de manera formal la delegació de competències per part de la Conselleria d'Educació amb l'objectiu d'iniciar els processos necessaris per adjudicar les obres, que previsiblement es posaran en marxa en les vacances d'estiu per no interrompre ni afectar el desenvolupament normal de l'activitat del centre.

 

Aquest projecte dintre del Pla Edificant preveu una actuació en les parets del gimnàs, el mòdul d'infantil i el de primària per tal de pintar i reparar totes les parets del centre escolar, tant de manera interior com exterior, amb especial atenció a les possibles esquerdes que hi puga haver.

 

Tanmateix, l'edifici d'infantil requereix d'una actuació més profunda. En eixe sentit, l'actual paviment, que es troba en mal estat com a conseqüència del pas del temps, serà substituït per un de nou. De la mateixa manera, el paviment del pati d'aquest mateix mòdul serà millorat amb superfícies de paviment més tou per crear un espai més amable per al temps de joc i esplai de les xiquetes i els xiquets més menuts del centre. Finalment, l'obra es completarà amb diferents actuacions necessàries en l'exterior: se substituïran diversos sistemes de recollida d'aigües pluvials i es durà a terme un reajustament de les portes exteriors amb l'objectiu de millorar la seguretat i confortabilitat del centre.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram