Un home resulta ferit en bolcar un camió a la CV-62 a Albaida

El sinistre ha ocorregut al voltant de les 9.55 hores del matí, quan un camió ha bolcat en una rotonda de la CV-62 a l'altura d'Albaida.
Imatge del camió bolcat en l'accident a la CV-62 a Albaida | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Aquest matí s'ha produït un accident de trànsit a la carretera CV-62, al terme municipal d'Albaida, a la comarca de la Vall d'Albaida, en el qual s'ha vist implicat un camió, segons informava el Consorci Provincial de Bombers de València.

 

El sinistre ha ocorregut al voltant de les 9.55 hores del matí, quan un camió ha bolcat en una rotonda de la CV-62 a l'altura d'Albaida. Els efectius de bombers del Consorci, procedents del parc d'Ontinyent, han intervingut per a rescatar al conductor del camió, utilitzant la tècnica del tobogan, en la qual es baixa la llitera amb el ferit a través de l'escala.

 

També s'ha mobilitzat fins al lloc del succés una unitat del Suport Vital Bàsic (SVB). Els serveis mèdics han atés al ferit, un home de 38 anys, per policontusions. Posteriorment ha sigut traslladat a l'Hospital d'Ontinyent.

 

Què fer en cas d'accident de trànsit

Si presencies o et veus involucrat en un accident de circulació, és fonamental que poses en pràctica uns importants consells, que et protegiran i ajudaran a altres persones a tindre una major seguretat. Aquests consells d'autoprotecció estan recollits dins la Conducta PAS.

 

Protegir: Senyalitza de forma clara i correcta l'accident, amb l'objectiu d'evitar que es produïsquen més col·lisions o accidents.

 

Avisar: Informa el telèfon 112 d'Emergències sobre l'accident, indicant el número de persones accidentades, així com el seu estat. En aquest sentit, com millor siga la informació que proporciones als serveis d'Emergències, millor atenció podran rebre les persones ferides.

 

Socórrer: Mai mogues del lloc on estan als accidentats, ni retires el casc als motoristes o ciclistes, ja que podries produir-los lesions de major gravetat. Elimina tota possible font d'ignició, que poguera originar un foc. Si no pots ajudar de cap manera a les persones ferides, acompanya-les fins que arriben els serveis d'Emergències.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!