La II Cursa de la Dona d’Ontinyent reivindica l’esport femení amb 1.700 participants

La prova va estar acompanyada de punts d'animació, massatgistes, avituallament i regals per a les participants.
II Cursa de la Dona a Ontinyent | Ajuntament d'Ontinyent

 

Prop de 1700 dones reivindicaven amb la seua participació l'esport femení a una II Cursa de la Dona d'Ontinyent de rècord. La iniciativa, organitzada per l'Ajuntament i l'equip "Planifica y Evoluciona & Dulce Bebé" amb la col·laboració de l'Obra Social "La Caixa", recaptava fons a benefici de l'Associació per a la defensa i integració del malalt mental (ADIEM), en un matí que l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava la importància "de donar el màxim suport a la igualtat en tots els àmbits en un moment al qual entren nous discursos que la posen en dubte".

 

Jorge Rodríguez, acompanyat per l'edil d'Esports, Óscar Borrell, i un nombrós grup de regidores i regidors municipals, no es perdia una cita a què s'imposava l'atleta del C.A. Cárnicas Serrano Natacha López, amb un temps de 22 minuts i 24 segons, i on les participants podien completar corrent o caminant un recorregut de 5.000 metres.

 

La prova va estar acompanyada de punts d'animació, massatgistes, avituallament i regals per a les participants. A més, abans de l'inici de la cursa, es va celebrar una classe de Zumba i es va comptar amb l'actuació musical en directe de "Grupo Eñe". Cal destacar que, per primera vegada, la Cursa de la Dona d'Ontinyent es va retransmetre en directe a través del Facebook de l'Ajuntament d'Ontinyent, una emissió que ben aviat podrà ser reproduïda en qualitat HD a través del canal YouTube municipal.

 

El regidor d'Esports, Óscar Borrell, mostrava la seua satisfacció davant l'èxit d'aquesta edició, amb nou rècord de participants (1700 dones enfront de les 1400 de l'edició anterior), i destacava que "l'esport femení i de base és fonamental perquè la igualtat siga real. Amb aquesta cursa volem donar continuïtat a les activitats que la Regidoria ve fent per visibilitzar la dona en la societat i que així les noves generacions de joves vegen que tenen referents on mirar-se", manifestava.

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!