València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Es presenta l'avantprojecte per ampliar i millorar el CEIP Martínez Valls d'Ontinyent

L’actuació inclosa al pla “Edificant” contempla ampliacions d’aularis, construcció d’un gimnàs i diverses reformes.
CEIP Martínez Valls d'Ontinyent | Ajuntament d'Ontinyent

 

L'Ajuntament d'Ontinyent ha presentat l'avantprojecte que planteja una inversió de 2,1 milions d'euros al CEIP Martínez Valls al marc del pla "Edificant" de la Generalitat Valenciana, que es posa en marxa en la ciutat amb la col·laboració del consistori ontinyentí. Responsables municipals i l'arquitecte de l'obra es reunien aquest dimecres amb la comunitat educativa del centre per tal de presentar l'avantprojecte (que contempla ampliacions dels aularis d'infantil i primària, la construcció d'un gimnàs i diverses reformes) i animaven a les famílies i professorat a fer aportacions i suggerències al mateix.

 

Segons s'explicava a la reunió d'aquest dilluns, l'actuació a executar inclou actuacions als dos edificis originals del centre, datats en 1985. L'aulari d'infantil, que va ser objecte d'una ampliació de dues unitats al voltant de l'any 2000 com a conseqüència de la implantació del primer cicle d'infantil de 3 anys, serà objecte d'una nova ampliació de dues unitats per la implantació del cicle de 2 anys, així com diverses reformes que inclouen millores a la climatització i als lavabos. Pel que fa a l'aulari de primària es planteja la construcció de nova planta d'un gimnàs amb vestuaris per a completar el programa del perfil de 12 unitats. Es planteja també millores als lavabos, canvis a la xarxa elèctrica, i actuacions de reparació en general per a garantir la durabilitat de l'edifici.

 

Els 2.139.954 d'euros del pressupost de l'actuació es reparteixen en 1.968.831 euros per a l'obra en si i 171.124 per a assistències tècniques. La intervenció s'executarà en les anualitats de 2019 i 2020. Aquesta inversió se suma a la recentment executada per l'Ajuntament amb una subvenció de la Diputació de València que va permetre el canvi de la fusteria exterior amb 140.000 euros.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!