L'Ontinyent CF anuncia un cessament de l'activitat esportiva

Feia mesos que els jugadors no cobraven
Jugadors de l'Ontinyent en un partit al Clariano | Ontinyent CF

 

L'ontinyent CF, un històric del futbol valencià, amb 88 anys d'història ha cessat definitivament l'activitat esportiva del club i aquest cap de setmana no jugarà ja a Segona Divisió B. El club ho ha fet oficial a través d'un comunicat: 

En el dia de hui, i a la vista de la situació econòmica del club, s'ha decidit sol·licitar per imperatiu legal el cessament definitiu de l'activitat esportiva de l'Ontinyent C.F.

  

  

  

  

Els aficionats van salvar el club de la desaparició al gener de 2019

El passat mes de gener i davant la imminent desaparició del club, diversos aficionats es van oferir per a salvar el club de la desaparició i poder arribar així a final de temporada. Segons explicava el propi Luis Ortiz en una roda de premsa que havia alçat molta expectació, aquest grup d'empresaris de diversos sectors aficionats al club des de sempre, "no podien deixar que la història de l'Ontinyent acabara" i, conseqüentment, han aportat els recursos necessaris per donar vida a un club que ha viscut la seua nit més amarga, en comprovar com les hores passaven i la incertesa s'apoderava.

Uns aficionats que van dotar de liquidessa fins el dia de hui per a anar pagant les nòmines, amb quasi tres mesos de retards, de treballadors i jugadors del club. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Detenen un home després d'assetjar a 45 menors buscant sexe o fotos eròtiques" "La Generalitat dóna llum verda al nou IES l’Estació d'Ontinyent per 12 milions d’euros"