Mor Miguel Mateu "Potate", un home molt estimat dins el món del motocross

Miguel Mateu va morir dissabte de nit, mentre sopava, en patir un accident cerebrovascular.
Imatge de Miguel Mateu, "Potate" | Facebook

 

Aquest passat dissabte moria Miguel Mateu, conegut com a Potate, natural d'Aielo de malferit i molt conegut i estimat dins el món del motocross.

 

Tal com informava la família a través d'un comunicat, Miguel Mateu va morir dissabte de nit, mentre sopava, en patir un accident cerebrovascular, també conegut com a "derrame cerebral".

 

Els efectius sanitaris ja no van poder fer res per a salvar-li la vida. Tal com s'assenyalava al comunicat, Miguel Mateu, Potate, havia passat el dissabte gaudint de la seua gran passió, el motocross, i després de passar la vesprada al circuit, amb els seus amics, va decidir eixir a sopar amb la família.

 

La mort de Potate ha sacsejat el món del motocross, així com la localitat d'Aielo de Malferit i els seus voltants, ja que Miguel Mateu era un home molt estimat.

 

A través de les xarxes socials, multitud de persones han expressat la seua tristesa per la pèrdua de Potate, i han traslladat el seu condol a la família. Així mateix, han destacat la dedicació i la gran tasca portada a terme al llarg dels anys per Potate dins el motocross, i la seua qualitat humana.

 

El cos de Miguel Mateu estarà al tanatori Inés Benavent de la localitat d'Aielo de Malferit des de les 20 hores d'aquest dimarts. El soterrament serà oficiat demà dimecres, a les 17 hores.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!