Salem pateix robatoris simultanis en tots els edificis públics la mateixa matinada

Els lladres van entrar a l'ajuntament, les escoles, el centre social, el gimnàs i el magatzem municipal.
Imatge de la façana de l'Ajuntament de Salem | Google Maps

 

La passada matinada de dilluns a dimarts el municipi de Salem, a la comarca de la Vall d'Albaida, patia robatoris simultanis en diferents edificis públics de la localitat.

 

Els lladres van entrar a l'ajuntament, les escoles, el centre social, el gimnàs i el magatzem municipal, robant diversos elements de valor i regirant tot al seu pas.

 

Entre els objectes robats es troben diferents aparells electrònics, com tablets, telèfons mòbils o ordinadors. També ha desaparegut material i maquinària dels treballadors de jardins. Així mateix, un dels vehicles municipals, de la marca Peugeot, també va ser robat, tot i que posteriorment va ser trobat abandonat en el Ràfol de Salem, localitat que limita amb aquesta.

 

Els robatoris es van cometre en la mateixa matinada, el que porta a pensar des del consistori que es tractava d'una actuació organitzada. L'Ajuntament també incidia en què, a més del valor de tots els objectes sostrets, s'han produït importants destrosses en més de vint panys de portes, des de les quals els lladres accedien als edificis. A més, els espais estan regirats i completament desordenats, provocant un mal major encara.

 

El municipi ha quedat consternat davant aquests actes simultanis, i des de l'ajuntament s'ha fet una crida a la col·laboració ciutadana per si existeix alguna pista dels autors dels fets.

 

Desprotecció dels municipis menuts

El consistori ha avisat, així mateix, del perill que accions com aquesta tornen a succeir. En aquest sentit, des de l'ajuntament es destacava la baixa quantitat d'efectius que vigilen localitats menudes com Salem, que depenen constantment dels efectius de Guàrdia Civil d'altres municipis, suposant una creixent desprotecció.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!