El V Circuit Cafè Teatre d'Ontinyent modifica el seu format atenen les preferències de l’alumnat

Les televisives Yolanda Ramos i Virginia Riezu protagonitzaran l’espectacle de cloenda d’una programació que inclourà 9 espectacles amb monòlegs, teatre, màgia i humor de febrer a juny
Imatge de la presentació del V Circuit Cafè Teatre | Ajuntament d'Ontinyent

 

El V Circuit Cafè Teatre “Campus Ontinyent-Ociversitari” modifica el seu format atenen les preferències de l’alumnat, i oferirà de febrer a juny un total de 9 espectacles amb monòlegs, teatre, màgia i humor. El regidor de Cultura, Àlex Borrell; el Director del Campus d’Ontinyent, José Cantó; i el Coordinador del Circuit, Rafa Miragall, donaven hui detalls en roda de premsa al voltant d’una nova edició del circuit que impulsen la Fundació Campus Ontinyent, l’Ajuntament i Caixa Ontinyent, i que tindrà lloc enguany als locals ubicats més a prop del Campus, i avançarà la seua hora d’inici a les 22:00 hores dels dijous.

 

Àlex Borrell i José Cantó coincidien en destacar que “el nou format atèn les peticions de l’alumnat del Campus, amb els qui ens vam reunir perquè ens donaren detalls de com fer més atractiu el circuit per a la comunitat universitaria”. Tots dos també posaven de relleu les sinèrgies entre les entitats que impulsen el circuit “per seguir fent d’Ontinyent una ciutat universitaria, perquè entenem que per a ser-ho, a banda dels propis estudis cal anar més enllà i que haja també vida universitaria més enllà dels estudis i les aules”, assenyalaven. Rafa Miragall repassava una programació “adreçada a estudiants i gent en ganes de divertir-se i descobrir coses, perquè aquesta és també una cita cultural, amb artistes seleccionats en base a criteris de qualitat”, manifestava.

 

Un any més, el plat fort serà un espectacle de cloenda al Teatre Echegaray, en aquest cas el 20 de juny, en el que es comptarà amb les televisives Yolanda Ramos i Virginia Riezu. A la seua trajectòria, Ramos ha intervingut en pel·lícules com “Volver” de Pedro Almodóvar o “Torrente 4” de Santiago Segura i en representacions teatrals de companyies com “El Terrat” i “La Cubana”; ha tingut papers estables en sèries com “7 vidas” de Telecinco o “Cafeteria Manhattan” d’Antena 3, i sobretot ha participat com a presentadora i col·laboradora en programes com “Buenafuente”, “el Club del Chiste” y “Tu cara me suena” en Antena 3; “El Intermedio”, “El Club de Flo” i “El club de la comedia” en La Sexta; o “Hable con ellas” en Telecinco. Pel que fa a Virginia Riezu, també ha tingut papers en cinema i teatre, ha treballat en sèries com “Centro Médico”, “Cuestion de Sexo” o “Aquí no hay quien viva”; i en televisió ha col·laborat en programes com “Dani & Flo” de Cuatro, “Palomitas” de Telecinco o “Central de Cómicos” de Comedy Central.

 

Quant a la resta de la programació, aquesta començarà el proper 7 de febrer al restaurant Casas de Borras, amb l’actuació del monologuista “Paco en La Luna”. Guionista de cinema i TV, actor còmic i músic, Fran Ortega porta als escenaris un show amb monòleg, cançó còmica, imitacions, paròdies i improvisació amb el públic baix el pseudònim Paco En La Luna. La següent cita serà dijous 21 de febrer a La Tardor amb el mag Ruben Aparici, quipresenta una màgia amb objectes quotidians amb resultat sorprenent i inesperat, buscant crear emocions que perduren més enllà de l’espectacle.

 

Dijous 7 de març serà torn a La Taska per a la monologuista Patricia Espejo, qui planteja un espectacle d’humot absurd des d’un punt de vista feminista. El 21 de març arribarà Miki Dkai a La Pausa, amb un espectacle basat en fets propis, en situacions que diàriament ocorren en la seua vida, amb continus comentaris propis que es transformen en gags amb el marcat caràcter andalús de l'artista.

 

El 4 d’abril arribarà al pub Tritó Àlex Martínez, còmic del segell dels monologuistes València Comedy conegut per les seues imitacions. Ha estat finalista del concurs de monologuistes d'Andreu Buenafuente al programa "En el Aire" de La Sexta i combina el format stand up comedy amb la música en clau d'humor. El 2 de maig serà torn al Nou Tauro per a Solange, una maga i cantant portuguesa especialista en la categoria mes difícil de l’il·lusionisme: la manipulació, fent aparèixer i desaparèixer objectes amb gran facilitat.

 

Dijous 16 de maig en Atenea es comptarà amb Dario Piera, qui portarà un espectacle d’humor intel·ligent, sobre l’entorn i la vida quotidiana; i finalment el 30 de maig hi haurà l’actuació d’Oscar Tramoyeres, un dels més destacats monologuistes valencians, que actuarà a la Sala Gomis a les 19:00 hores, en una actuació que té lloc i hora diferent a la resta per tractar-se d’una activitat que arriba de la ma de la regidoria d’Educació que coordina Óscar Borrell, per a qui el regidor de Cultura tenia paraules d’agraïment. La programació es tancarà el 20 de juny amb l’espectacle de Yolanda Ramos i Virginia Riezu al Teatre Echegaray.

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!