El veïnat del barri del Llombo votarà el sentit viari de l'avinguda Torrefiel d'Ontinyent

Totes les persones majors de 16 anys empadronades al barri podran votar fins dijous a l'Ajuntament, el Centre Cívic del Llombo i per Internet.
Leer en español
Imatge de l'avinguda Comte Torrefiel d'Ontinyent | Ajuntament d'Ontinyent

 

El procés participatiu perquè el veïnat del Llombo decidisca el sentit viari de l'Avinguda Torrefiel també donarà veu a comerços i establiments del barri. El procés, que s’obrirà aquest dimarts i al qual es podrà votar fins dijous 7 de febrer, comptarà amb un agent de participació ciutadana que serà l’encarregat de recollir el vot als propis comerços i establiments.

 

La consulta s'articularà amb el mateix sistema que ve emprant-se des de 2014 a “Ontinyent Participa”, podent votar totes les persones majors de 16 anys empadronades al barri del Llombo, a l'Ajuntament, el Centre Cívic del Llombo i la web www.ontinyentparticipa.es. L'Ajuntament ha difós durant els dies previs fullets informatius al barri per difondre aquest procés participatiu. Les opcions sobre les que el veïnat, comerços i establiments podrà decidir seran dues, i afectaran tota l’Avinguda: doble direcció amb pàrking en cordó (amb 40 places menys d'estacionament) o direcció única amb pàrking en bateria i 40 places d'estacionament. Els resultats es faran públics divendres 8 de febrer.

 

El canvi a sentit únic està recomanat al Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) així com al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) que va ser aprovat per unanimitat del plenari, i que va comptar amb una elevada participació ciutadana. A més, el canvi es va produir amb el consens de diferents entitats i associacions després de dos reunions amb data 8 d'octubre i 23 de novembre. Tot i això, el canvi es va fer de forma provisional, i davant la disparitat d’opinions sorgides al respecte, s’ha volgut obrir aquest procés participatiu per conèixer l’opinió del veïnat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram