Women'secret arriba al centre comercial El Teler d'Ontinyent

El pròxim dijous 4 d'abril tindrà lloc l'apertura.
Imatge del centre comercial El Teler d'Ontinyent | Centre Comercial El Teler

 

 

Women'secret obrirà una tenda al centre Comercial El teler d'Ontinyent. Així ho ha anunciat aquest divendres de matí, a través de les xarxes socials, el mateix centre comercial, situat a Ontinyent, a la Vall d'Albaida.

 

 

Women'secret arribarà a El Teler d'Ontinyent el pròxim dijous, 4 d'abril, dia en què tindrà lloc l'apertura. Aquesta marca està especialitzada en roba íntima i llenceria femenina i forma part del grup Tendam Retail, S.A.

 

Mango s'incorporava en 2018

Amb l'arribada de Women'secret el centre comercial El Teler d'Ontinyent continua incorporant grans marques al seu espai comercial. L'any passat, durant el mes de març, era la tenda Mango qui s'incorporava a El Teler.

 

Amb l'arribada d'aquesta marca, de gran rellevància internacional, el centre comercial continuava creixent i adquirint major presència. Mango va arribar a Ontinyent amb una tenda de més de 550 metres quadrats de superfície, amb línies per a dona i home.

 

Una oferta variada

El centre Comercial El teler compta en l'actualitat amb diferents comerços i establiments de sectors com la moda, la telefonia mòbil, els videojocs, l'alimentació o la joieria. Dins les seues instal·lacions es troben Gémo, Sfera, Springfield, Promise, Silver and..., Kiddy's Class, Pilar Prieto, Stradivarius, mango, Décimas, Game, Salon green Shop, Orange, Yoigo, Ecocar, Actius 3, Supercor i Francés Joyeros.

 

A més, el centre comercial compta amb tres restaurants, ubicats en tot el recinte. Aquests són 100 Montaditos, Il Rosso i Moshi Moshi. A més, també hi ha lloc per a gaudir del cinema, amb les sales de cine de Cinépolis, ubicats en l'última planta del centre comercial.

 

Un altre atractiu de El Teler és l'espai Teleritos, un lloc on els més menuts poden gaudir de jocs i activitats acompanyats per monitors, mentre els adults realitzen les seues compres.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram