Ferit greu el conductor d'un tractor després d'un accident amb un cotxe a la CV-170 a Atzeneta

El sinistre s'ha produït al voltant de les 7.40 hores del matí d'aquest dilluns, en el quilòmetre 2 de la CV-170.
Leer en español
Imatge de la carretera CV-170 a Atzeneta del Maestrat | Google Maps

 

Aquest matí s'ha produït un accident de trànsit a la carretera CV-170, a l'altura d'Atzeneta del Maestrat, a la comarca de l'Alcalatén, en el qual s'han vist implicats un tractor i un turisme, segons informava la Guàrdia Civil de Tràfic.

 

El sinistre s'ha produït al voltant de les 7.40 hores del matí d'aquest dilluns, en el quilòmetre 2 de la CV-170, al seu pas per Atzeneta del Maestrat. L'accident ha ocorregut per un alcanç entre el tractor i el turisme, que ha provocat que el vehicle agrícola bolcara.

 

A causa del sinistre, el conductor del tractor ha resultat ferit de gravetat i ha sigut traslladat a l'Hospital General Universitari de Castelló de la Plana.

 

Un jove mort i una jove ferida en un accident a la CV-70 a Benimantell

El passat divendres es produïa un accident de trànsit a la CV-70, a l'altura de la localitat alacantina de Benimantell (la Marina Baixa), en el qual moria un home, i una dona resultava ferida lleu.

 

L'accident es va produir al voltant de les 17.45 hores de la vesprada de divendres, quan el turisme se'n va eixir de la calçada en el quilòmetre 36,9 de la CV-70, al seu pas per Benimantell. A causa del sinistre moria un jove de 29 anys, mentre que una jove de 25 anys resultava ferida lleu. El jove conduïa el vehicle, mentre que la jove anava de copilot.

 

Què fer en cas d'accident de trànsit

Si presencies o et veus involucrat en un accident de circulació, és fonamental que poses en pràctica uns importants consells, que et protegiran i ajudaran a altres persones a tindre una major seguretat. Aquests consells d'autoprotecció estan recollits dins la Conducta PAS.

 

Protegir: Senyalitza de forma clara i correcta l'accident, amb l'objectiu d'evitar que es produïsquen més col·lisions o accidents.

 

Avisar: Informa el telèfon 112 d'Emergències sobre l'accident, indicant el número de persones accidentades, així com el seu estat. En aquest sentit, com millor siga la informació que proporciones als serveis d'Emergències, millor atenció podran rebre les persones ferides.

 

Socórrer: Mai mogues del lloc on estan als accidentats, ni retires el casc als motoristes o ciclistes, ja que podries produir-los lesions de major gravetat. Elimina tota possible font d'ignició, que poguera originar un foc. Si no pots ajudar de cap manera a les persones ferides, acompanya-les fins que arriben els serveis d'Emergències.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

Comentaris