Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Demanen 25 anys de presó a un home de Benassal per violar la seua cunyada menor d'edat

Els fets van ocórrer, segons l'escrit de la Fiscalia, entre els anys 2015 i 2017.
Imatge de la Ciutat de la Justícia de Castelló | Europa Press

 

El pròxim 20 de març l'Audiència Provincial de Castelló iniciarà el judici contra un home de Benassal, a la comarca de l'Alt Maestrat, al qual se li demana una condemna de 25 anys de presó per violar a la seua cunyada quan aquesta era menor d'edat, segons ha informat el Periódico Mediterráneo.

 

Els fets van ocórrer, segons l'escrit de la Fiscalia, entre els anys 2015 i 2017. L'acusat aprofitava els moments en què els altres memebres de la família (la seua esposa i els sogres) no s'assabentaven, quan dorimien o no es trobaven a casa, per agredir sexualment a la jove. La primera vegada va entrar al dormitori de la xica, es va tombar en el llit d'aquesta i va començar a tocar-la. Després li va llevar la roba i la va agredir sexualment.

 

Un any i mig després es va produir una altra violació, acompanyada en aquest cas de coaccions a la menor. L'acusat va anar a la seua habitació i li va proposar a la xica mantindre relacions sexuals a canvi de deixar-la en pau per a sempre. La xica va accedir.

 

L'acusat amenaçava, a més, a la jove amb fer patir a l'esposa d'ell (germana de la xica) si contava alguna cosa a algú. Així mateix, també l'amenaçava amb divorciar-se i emportar-se a la filla en comú que tenien l'acusat i la germana de la víctima si ella confessava els fets.

 

Mesos després, l'acusat va tornar a entrar a l'habitació de la jove amb intencions sexuals, però en aquesta ocasió va ser sorprés per altre familiar de la casa, el que li va impedir complir les seues intencions. Finalment els fets van ser denunciats per la jove.

 

La Fiscalia demana per a l'acusat 25 anys de presó i 10 anys més de llibertat vigilada per delictes d'agressió sexual i abús a la menor.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!