Detinguda una dona per intentar introduir droga en la presó d'Albocàsser

La dona portava una bellota d'haixix de 16,81 grams oculta a l'interior de la seua roba.
Imatge de la droga incautada | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil ha detingut a una dona que suposadament va intentar introduir droga que portava a l'interior de la seua roba en el Centre Penitenciari d'Albocàsser, a la comarca de l'Alt Maestrat, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

 

L'actuació es va iniciar dins dels serveis que la Guàrdia Civil té establits per al control d'accessos als centres penitenciaris, els quals tracten d'evitar la introducció en els mateixos de drogues, armes, explosius o qualsevol tipus d'element que poguera resultar perillós.

 

Durant un d'aquests controls, un gos detector de drogues del Grup Cinològic de la Guàrdia Civil va reaccionar positivament sobre dos persones que es disposaven a accedir com a visitants al Centre Penitenciari.

 

Els agents van descobrir que una d'elles portava una bellota d'haixix amb un pes de 16,81 grams oculta a l'interior de la seua roba, que suposadament tenia intenció d'introduir en el Centre Penitenciari d'Albocàsser.

 

Per tot això, es va procedir a la detenció d'una dona, de 35 anys, com a suposada autora d'un delicte contra la salut pública -tràfic de drogues-. Les diligències instruïdes seran entregades en els Jutjats de Castelló.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!