ÚLTIMA HORA:

10 casos confirmats de coronavirus en territori valencià

Un jove ciclista resulta ferit en la CV-25 a Segorbe i és evacuat en helicòpter

Els fets han ocorregut al voltant de les 11.30 hores del matí, en el quilòmetre 30 de la CV-25.
Imatge d'arxiu d'un rescat en helicòpter | Cedida

 

Aquest matí s'ha produït una caiguda per part d'un ciclista en la carretera CV-25, a l'altura de Segorbe, a la comarca de l'Alt Palància, segons informava el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, CICU.

 

Els fets han ocorregut al voltant de les 11.30 hores del matí, en el quilòmetre 30 de la CV-25, en el terme municipal de Segorbe, quan un ciclista ha patit una caiguda.

 

Fins al lloc dels fets s'ha mobilitzat un helicòpter medicalitzat i una unitat del Servei d'Atenció Mèdica urgent (SAMU).

 

Els serveis mèdics han assistit al ciclista, un home de 26 anys, que patia politraumatisme. Després de ser estabilitzat, el ferit ha sigut traslladat en la unitat SAMU aèria fins a l'Hospital La fe de València.

 

Què fer en cas d'accident de trànsit

Si presencies o et veus involucrat en un accident de circulació, és fonamental que poses en pràctica uns importants consells, que et protegiran i ajudaran a altres persones a tindre una major seguretat. Aquests consells d'autoprotecció estan recollits dins la Conducta PAS.

 

Protegir: Senyalitza de forma clara i correcta l'accident, amb l'objectiu d'evitar que es produïsquen més col·lisions o accidents.

 

Avisar: Informa el telèfon 112 d'Emergències sobre l'accident, indicant el número de persones accidentades, així com el seu estat. En aquest sentit, com millor siga la informació que proporciones als serveis d'Emergències, millor atenció podran rebre les persones ferides.

 

Socórrer: Mai mogues del lloc on estan als accidentats, ni retires el casc als motoristes o ciclistes, ja que podries produir-los lesions de major gravetat. Elimina tota possible font d'ignició, que poguera originar un foc. Si no pots ajudar de cap manera a les persones ferides, acompanya-les fins que arriben els serveis d'Emergències.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!