El ponent protagontizarà l'inici del llarg cap de setmana de Tots Sants

La nuvolositat anirà a més al llarg de la jornada, però les temperatures seguiran marcant valors pròxims als 30ºC en el litoral
Platja de la Fossa de Calp | Wikipedia

Al llarg d'esta nit de dijous seguirem amb un cel ras acompanyat d’alguns núvols formats pel vent. Això farà que les temperatures queden molt paregudes a les de la nit passada. En les zones de muntanya de l’interior serà difícil baixar dels 15ºC, mentres que en gran part de la costa i zones pròximes de l’interior, els valors mínims estaran al voltant dels 18ºC. En definitiva, ambient suau durant la nit i poc fred en general, amb unes temperatures més pròpies del mes de setembre que del mes de novembre.

Ambient més calorós en les hores centrals del dia

Este divendres despertarem amb núvols alts que aniran a més a mesura que avance la jornada, però sense més conseqüències. No esperem precipitacions i les temperatures màximes quedaran molt similars a les d'este dijous. De fet, estes, podrien pujar encara més cap a la zona central de València, a on ja la majoria de valors quedaran al voltant dels 30ºC. El vent de ponent seguirà bufant amb força en Castelló i Alacant, sent més fluix en València.

Previsió per a este divendres | Aemet

El vent de ponent serà el protagonista del cap de setmana

Dissabte serà un dia amb més núvols i temperatures molt suaus. No es descarta, fins i tot, alguna mínima tropical, per damunt dels 20ºC en el litoral. Al llarg del dia, el vent de ponent anirà guanyant intensitat i farà més sol a mesura que ens anem aproximant al migdia.

Les temperatures durant el dia seguiran molt elevades degut als vents de ponent reescalfats i es repetiran valors pròxims als 30ºC en la zona central de València i Alacant. En Castelló començaran a baixar els termòmetres, però l’ambient càlid per a les dates seguirà predominant en les hores centrals de la jornada.

Mapa de la previsió per a este dissabte | Aemet

Diumenge seguirà el cel mig ennuvolat i l’ambient càlid a primeres hores, però la temperatura quedarà clarament més baixa que dissabte. El més destacable serà el fort vent de ponent que tindrem en tot el territori. No es descarta que en zones de les serralades interiors les ratxes superen els 100 km/h. A últimes hores del dia notarem un ambient clarament més fresc. Diumenge els valors màxims ja difícilment superaran els 24 o 25ºC.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'ambient d'estiu serà el protagonista del cap de setmana llarg de Tots Sants" "Més núvols alts i vent, però sense pluges"