Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Cap de setmana marcat per la calor d’estiu i el sol

Xicoteta baixada dels termòmetres de cara a diumenge. Clara millora del temps sense l’espera de precipitacions en cap lloc. Alguns punts de la costa poden tindre nits tropicals
Leer en español
Cap de setmana de màniga i pantalons curts | Xavi Cabo

 

Durant el dissabte les màximes es mouran entre 25º i 30º majoritàriament, puntualment amb pics de 32º en la costa d’Alacant. Tindrem nits tropicals en alguns punts costaners, ja que les temperatures mínimes no baixaran dels 20º de forma puntual. Se situaran entre els 15º i 22º, amb molt contrast en poca distància, perquè eixes temperatures es donaran en les muntanyes de l’interior de Castelló i en Castelló de la Plana, respectivament.

 

Màximes que se situaran entre els 24º i 32º el dissabte | wheatheronline

 

Diumenge tindrem un ambient més suau respecte el dia anterior. Ja no hi haurà la presència de la massa d’aire càlida del Sàhara que tindrem fins al dissabte. Per tant, els termòmetres baixaran entre 2º i 3º, amb mínimes de 12º a 22º i màximes que rondaran els 23º i 25º.

 

Ambient més suau diumenge, sobretot al nord | wheatheronline.co.uk

 

Ja no plourà en cap lloc

Durant la jornada de divendres hi ha hagut, puntualment, alguna gotellada de fang. Però a mesura que avance el cap de setmana, anirà predominant una millora en l'oratge. No s’esperen precipitacions ni dissabte ni diumenge.

 

Encara hi haurà restes del canvi de temps de hui, intervals de núvols que, a primeres hores del dissabte del dia començaran a desaparéixer de nord a sud, fins a acabar de fer net amb l’augment de l’estabilitat el diumenge.

 

Mapa de dissabte al matí | AEMET

 

A més, tindrem l'aparició d’alguns núvols baixos a primeres hores de dissabte que quedaran estancats en el nord de Castelló. A partir d’última hora de la jornada del dissabte, tornaran a aparéixer en la mateixa zona. Diumenge ja acabarà de fer net i quedarà el cel pràcticament ras en tots els llocs.

 

El vent no serà destacable, generalment dèbil amb algunes ràfegues moderades. Dissabte, durant les primeres hores, predominarà el vent de ponent que guanyarà protagonisme també en l’augment de les temperatures. A partir del migdia, bufarà la marinada de xaloc que farà baixar els termòmetres. Durant el diumenge hi haurà un domini del vent de gregal i de llevant.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris