Més calor i millora clara de l'oratge dimecres

S’esperen valors de 33º en l’interior de València el dimecres. El dissabte s’arribaran els 40º en punts de l’interior d’Alacant
Leer en español
Domini del sol dimecres de vesprada | Arxiu

 

De cara a dimecres seguirà la calor de ple estiu i pujaran un poc els termòmetres, s’esperen temperatures màximes que poden pujar 2 graus respecte el dimarts amb fins a 33º en l’interior de València. Les màximes en les capitals de província seran de 32º en Castelló de la Plana, de 31º en València i de 30º en Alacant. 

 

Durant la nit de dimarts a dimecres es dormirà millor en molts punts del territori, ja que les mínimes quedaran per davall dels 20º en totes les comarques del prelitoral i l'interior. Les mínimes més elevades les esperem en la costa, a on la basca serà marcada i seguirà costant dormir.

 

Després de les tempestes de la vesprada del dimarts, de cara a dimecres no es preveuen precipitacions. El temps millorarà clarament, sobretot, per la vesprada ja que hauran desaparegut els núvols baixos matiners de la franja costanera entre València i Alacant.

 

Eixos núvols desapareixeran amb el pas de les hores a causa del sol de justícia que farà. En la segona part de la jornada acabarà quedant el cel ras en la costa de València i Alacant, així com en la resta del territori.

 

Clara millora de l'oratge dimecres per la vesprada| AEMET

 

Possible ona de calor a partir de divendres

A mesura que vagen passant els dies, la calorada serà més present, fins a obrir les portes a una possible ona de calor el divendres. A partir d’eixe moment, s’esperen temperatures màximes que podran arribar als 34º en alguns punts de l’interior d’Alacant.

 

Per a dissabte encara es preveuen màximes més elevades, arribant als 40º en punts de l’interior d’Alacant. La màxima serà de 26º en la costa de Castelló, fet que s’explica pel vent de la mar, ja que mantindrà més suaus els termòmetres al voltant de la franja costanera. Serà en esta zona, de fet, a on la sensació de basca serà molt més destacada.

 

Nits de mal dormir el pròxim cap de setmana en gran part del territori | @crballesteros

 

Diumenge tindrem una baixada de les temperatures, especialment en zones interiors, a on els valors poden disminuir fins a 5 graus, concretament en l’interior d’Alacant. No obstant, la nit de dissabte a diumenge tindrem les mínimes més elevades de tota la setmana. La nit serà tropical en gran part del territori, però especialment en la costa alacantina, amb valors que poden arribar als 26º. Caldrà seguir amb atenció l’evolució de la previsió els pròxims dies.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris