Baixen les màximes este dimarts amb menys moments de sol

Creuaran intervals de núvols baixos en general i n’hi haurà d’alts en zones de la costa alacantina. Es podrà arribar fins als 33º en punts de l’interior. Dimecres poden caure arruixons de fang
Leer en español
Hi haurà un canvi en l’estat del cel respecte dilluns, i és que este dimarts augmentarà la nuvolositat ja de cara al matí | Arxiu

 

L’ambient es tornarà menys càlid estes hores següents amb menys moments de sol, sense que hi hagen grans canvis, i la calor serà normal per a l’època de l’any. Les màximes més elevades es registraran en punts de l’interior d’Alacant i de València, on es podran arribar fins als 33º. De nit farà menys fresca en general, però l’ambient seguirà sent agradable com els últims dies. Dimecres podrà descarregar algun arruixó de fang.

 

De moment, este dimarts hi haurà una baixada de les temperatures màximes en general. En algunes zones farà molta menys calor. Les diürnes que s’esperen podran baixar 4 graus respecte al dilluns fins a arribar als 32º en el prelitoral valencià. Els termòmetres se situaran, en este cas, entre 27º i 32º en l’interior, i entre 28º i 30º en la costa.

 

Hi haurà una pujada de fins a 4 graus en zones del litoral castellonenc | AEMET

 

Quant a les mínimes, este dimarts seguirà havent una nit fresca en alguns punts del territori. Hi haurà una pujada de fins a 4 graus en zones del litoral castellonenc, amb una xifra de nit de 23º. Les temperatures aniran entre 13º i 20º en el prelitoral i entre 21º i 23º en la franja costanera.

 

Hi haurà un canvi en l’estat del cel respecte dilluns, i és que este dimarts augmentarà la nuvolositat ja de cara al matí, amb la presència de núvols baixos en tot el territori, que es faran més espessos en la costa de València i d’Alacant, amb l’excepció d’intervals de núvols alts que trauran el nas pel sud. Durant la vesprada la situació serà similar, però amb la nuvolositat del sud que pràcticament acabarà desapareixent, i apareixeran núvols baixos en les muntanyes de Castelló.

 

Mapa de la previsió de dimarts al matí | AEMET

 

Alguna pluja de fang el dimecres

L'oratge estarà un poc més mogut de cara a dimecres, amb el canvi que farà que descarreguen pluges puntuals de fang i alguna tempesta en punts de l’interior de València i, fins i tot, en la costa valenciana, a causa d’una massa d’aire càlid del Sàhara que no tindrà res a vore amb la basca de les últimes setmanes. Este embossament farà pujar les temperatures mínimes en el litoral d’Alacant, i mantindrà les màximes en valors similars.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris