Alguns arruixons este dimecres amb menys calor

Serà una jornada marcada per la presència de núvols baixos en tot el territori. Les temperatures baixaran en general, deixant un ambient més suportable, però amb més basca
Leer en español
Este dimecres hi haurà una presència de núvols baixos en tot el territori, especialment en les comarques valencianes i en les del sud de Castelló | Arxiu

 

Este dimecres el temps seguirà en una tònica similar a la de dimarts. La massa d’aire fred en altura farà que hi haja una baixada general dels termòmetres i una presència de núvols baixos en tot el territori, especialment en les comarques valencianes i en les del sud de Castelló, on es podrà escapar algun arruixó de fang per l’arribada de pols en suspensió. No es descarta alguna tempesta en la primera mitat del dia.

 

Quant a l’estat del cel, este dimecres la jornada serà molt variable amb sol i núvols i amb un matí més tapat en punts de València i del sud de Castelló, on podrà caure algun arruixó de caràcter dèbil, en general, i deixant en qualsevol cas, quantitats mínimes de precipitació.

 

Mapa de la previsió per dimecres de matí | AEMET

 

Les temperatures màximes baixaran, en general, de tal manera que deixaran un ambient més suportable este dimecres, però, per contra, la basca serà més pesada. Se situaran entre 26º i 31º en l’interior, amb les més elevades en punts del prelitoral d’Alacant i les més baixes en l’interior valencià i en les muntanyes de Castelló. En la costa oscil·laran entre 28º i 31º, amb les més altes en zones de la franja costanera alacantina i les menys càlides en el litoral de València.

 

Les mínimes també patiran una baixada en gran part del territori este dimecres, que farà que siga una nit no tan sufocant com les que vam tindre la setmana passada. Els termòmetres baixaran 2 graus, com a molt, respecte dimarts i es trobaran per baix dels 13º en algun punt de l’interior. Les temperatures mínimes oscil·laran entre 12º i 21º en l’interior i entre 20º i 23º en la costa.

 

Millora el temps dijous amb més calor

De cara als pròxims dies, dijous començarà el mes d’agost i de quina manera. Hi haurà una millora del temps que ens portarà a parlar d’un ambient més càlid, sobretot en les comarques del sud d’Alacant, on es podran superar els 35º. 

 

En les comarques del sud d’Alacant es podran superar els 35º este dijous | AEMET

 

Esta situació meteorològica serà típica quant a l’època de l’any. Si ens fixem en l’estat del cel, predominarà l’ambient tranquil amb alguns intervals de núvols baixos que podran afectar l’interior alacantí i el prelitoral i franja costanera de València, però sense precipitacions.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris