Més calor en un dijous solejat de ple estiu

Les temperatures màximes pujaran sobretot en alguns punts de la costa de Castelló. A partir de divendres ens arribarà una punta de calor extrema
Leer en español
Els pròxims dies, els de més calor de la setmana | Arxiu

 

A mesura que passen els dies, el termòmetre es va enfilant a mesura que va arribant la punta de calor,  que tindrà el seu punt més àlgid a partir de divendres i de cara al cap de setmana. I és que la calor es farà notar el dijous, amb màximes que podran pujar sobretot en alguns punts de la costa de Castelló. L’interior d’Alacant, de València i la costa de Castelló són les àrees a on s’esperen valors més elevats, amb 33º.

 

Quant a les mínimes del dijous, seran similars a les de dimecres. S’esperen temperatures entre 17 i 22º amb les més baixes en l’interior de València i les més altes en les comarques de costa, a on la nit seguirà sent de mal dormir, igual com en gran part de tota la franja costanera.

 

Per al dijous s'esperen alguns intervals de núvols per la vesprada | AEMET

 

De cara al dijous no es preveuen precipitacions. De matí s’espera un domini del sol en tot el territori. L'oratge es complicarà un poc de vesprada, ja que apareixeran alguns intervals de núvols que afectaran l’interior de València i les muntanyes de Castelló.

 

Les previsions encara donen una basca extrema

Cada volta les previsions estan confirmant més les temperatures extremes que podran arribar a partir del divendres, amb termòmetres que pujaran fins als 34º en alguns punts de l’interior d’Alacant. Les mínimes no patiran massa canvis.

 

Tindrem una pujada de la temperatura el dissabte i una xicoteta baixada el diumenge, però mantenint els valors extrems de calor. Per dissabte s’esperen unes temperatures diürnes que podran fregar i inclús superar els 43º a algunes localitats de l’interior d’Alacant. En la resta del territori es donaran valors d'entre 26º i 32º en la costa, i de 34º a 38º en molts punts de l’interior, amb les més baixes en la franja costanera, degut a la marinada.

 

Davant la possible ona de calor, dissabte s'esperen valors de 41º | wheatheronline.co.uk

 

Diumenge no afectarà tant la basca, però encara es podrà arribar als 39º en l’interior d’Alacant i de València. La nit de dissabte a diumenge serà especialment càlida, ja que les mínimes no baixaran de 21º i, inclús, dels 28º en algunes zones de la costa de València.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris