València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Cels clars i temperatures mínimes en descens aquest dilluns a la Comunitat

Les temperatures màximes no registraran canvis en la jornada de hui.
Previsió per a hui dilluns a la Comunitat Valenciana | AEMET

 

La Comunitat Valenciana ha començat el dia aquest dilluns amb cels clars, sense núvols, i temperatures mínimes en descens, que deixaran gelades febles a l'interior de la regió, mentre que les màximes no registraran canvis, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

D'aquesta manera, el mercuri arribarà als 16 graus a València, Elx, Orihuela i Alacant; als 15 graus a Castelló, Gandia i Vinaròs, i als 14 graus a la Vall d'Uixó. A Requena no superarà els 11 graus i a Morella, els 7 graus.

Per la seua banda, el vent serà del nord-oest moderat en el nord de Castelló i fluix en la resta de la Comunitat, Segons Aemet.

 

Pel que fa a l'arribada de temperatures més baixes, l'interior centre i sud de la Comunitat està en alerta groga per baixes temperatures. Així, per a aquesta pròxima matinada de dimarts l'avís estableix unes mínimes de fins a -4 ºC a l'interior sud de València i l'interior d'Alacant. L'alerta groga està marcada entre les 2.00 i les 8.00 hores del matí.

Segons Aemet, les mínimes per a demà dimarts podrien situar-se en valors negatius a zones com Requena (-3 ºC), Alcoi (-2 ºC), Ontinyent (-2 ºC), o Morella (-1 ºC). Així mateix, les capitals de província es quedarien amb valors baixos també, amb 2 ºC positius a Castelló i Alacant i 3 ºC a València. Les màximes a la majoria de zones es mouran entre els 9-10 graus que s'esperen de màxima a Requena i els 15-16 graus d'Alacant o Vinaròs. Destaquen els 6 ºC de màxima de Morella.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!