Directes al forn

Dimarts baixaran les temperatures entre 10 i 12 graus

Un xiquet es refresca a una font per a poder aguantar la calor

Comencem el dia sense haver dormit molt. Almenys els que viuen a prop de la costa han hagut de suportar de nou una nit dura, de difícil dormir, però com sol dir-se en estos casos: el pitjor està per vindre.

Els avisos d'Aemet per a hui són clars i contundents. A la meitat sud de la Comunitat els termòmetres poden arribar a marcar a migdia o primera hora de la vesprada valors entre els 40 i els 45 graus.

Al nord les temperatures quedara prou més baixes, però cal estar atents al vent de mestral (nord-oest) perquè les ratxes més fortes acabaran superant els 70-80 quilòmetres per hora.

Avís meteorològic | Jordi Payà

De matí tindrem més núvols al nord, de vesprada al sud, però en qualsevol cas serà un dia per passar a l'ombra el major temps que puguem, estar ben hidratats, lleugers de roba...i deixar l'esport per a un altre moment, per a demà mateix que l'oratge serà més favorable.

Mapes hui de matí i vesprada, de matí núvol i vesprada sol| Jordi Payà

Mapa de les temperatures amb una mínima de 24º i màxima 41º | Jordi Payà

Les temperatures baixaran demà dimarts entre 10 i 12 graus (en algun observatori pot ser més) amb l'entrada d'una massa d'aire més fresca acompanyada al nord per vents de mestral que encara bufaran amb força fins a migdia.

Mapes dimarts de matí i vesprada, núvol| Jordi Payà

Mapa de les temperatures amb una mínima de 22º i màxima 29º | Jordi Payà

Dimecres i dijous seran dies sense massa canvis, fins i tot frescos si els comparem amb les temperatures de hui, i encara que divendres els mapes tornen a donar un ascens tèrmic no tindrà res a veure amb el d'esta cap de setmana.

Mapes dimecres, dijous i divendres, núvol| Jordi Payà

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari