Fort vent i dificultats en el trànsit a la província de Castelló

Per a aquest dijous estava activada l'alerta groga d'Aemet per ratxes de vent a la província de Castelló.
Leer en español
Les llevaneus treballen en les carreteres de l'interior de la província de Castelló | SIAB

 

La meteorologia ha complicat la jornada de hui a la província de Castelló. Un total de quatre màquines llevaneu del Consorci provincial de Bombers de Castelló s'han desplaçat fina les carreteres de la Tinença de Benifassà i Els Ports per retirar la neu i llançar sal.

 

La província ha comptat amb precipitacions dèbils durant la matinada, en forma de neu a partir de 800 metres, que amb el pas de les hores s'han detingut.

 

El fred i les precipitacions, d'aigua o de neu, han provocat la formació de gel en diverses carreteres, i fins i tot ha sigut necessari l'ús de cadenes.

 

Entre les carreteres afectades, que han patit circulació més complicada, segons dades de la Direcció General de Tràfic (DGT), estava la CV-15 a l'altura de Vilafranca, des del quilòmetre 50 al 72,8, en els dos sentits. En aquesta carretera eren obligatòries les cadenes i s'ha prohibit la circulació a camions, autobusos i vehicles articulats.

 

La CV-124 estava afectada del quilòmetre 13 al 34 en els dos sentits, entre les poblacions de Cinctorres i Santa Elena. També eren obligatòries les cadenes i s'ha prohibit la circulació a camions, autobusos i vehicles articulats.

 

També s'ha vist afectada la CV-12, del quilòmetre 0 al 23,85, entre Ares del Maestrat i Morella, amb prohibició de circulació per a camions i vehicles articulats.

Per últim, la N-232 ha estat tancada a primera hora del matí al seu pas per Morella.

Avís groc per ratxes de vent

Pel que fa al fenomen del vent, la província ha comptat amb fortes ratxes, que han superat els 100 km/h a l'Aeroport de Castelló (102 km/h), i han arribat als 80-90 km/h en altres localitats.

 

Per a aquest dijous estava activada l'alerta groga d'Aemet per ratxes de vent del nord i nord-oest a la província de Castelló i l'interior d'Alacant. Així mateix, estaven activats avisos per fenòmens costaners a tot el litoral de la Comunitat, amb ones de fins a 3 metres.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris