Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

L'alerta desapareix per al cap de setmana, però la pluja continua

Leer en español

Després d'uns dies de fort temporal, la tempesta respectarà un poc la Comunitat Valenciana durant este cap de setmana. Seguirà plovent, això sí, però sense el perill i l'alerta que hem tingut hui dijous i tindrem demà divendres. La situació d'emergència anirà desapareguent a poc a poc encara que l'aigua no desapareixerà tan ràpidament. Tot apunta que està 'Gota Freda' anirà apagant-se divendres a la vesprada i la situació anirà normalitzant-se. Així i tot, hi haurà possibilitats que continuen les fortes precipitacions i la tempesta en algunes parts de la Comunitat, però sobretot en el sud de València i en el nord d'Alacant.

Este dijous ha deixat xifres de rècord i l'aigua s'ha apoderat de diverses carreteres, com hem pogut observar per exemple a la Pista de Silla. Més de 60 centres han suspés les activitats escolars i esportives, inclús molts clubs d'esports de diverses localitats han anunciat la suspensió dels seus corresponents partits del cap de setmana a causa del temporal i del mal que ha fet esta gota freda. Demà divendres encara continuarà gran part de la Comunitat Valenciana en perill, i per això que es demana precaució a l'hora de desplaçar-se a qualsevol lloc amb el cotxe o qualsevol vehicle.

El més important és que l'alerta roja a Castelló acabarà prompte, després d'haver-se quedat sense classe més de 75.000 alumnes i haver-se registrat les pluges més fortes dels últims 10 anys, superant els 200 litres per metre quadrat. Castelló ha sigut una de les parts més afectades de la Comunitat Valenciana i d'Espanya, registrant unes xifres de rècord però sense haver de lamentar -a priori- cap desgràcia.

Este cap de setmana, tal com ve informant l'Agència de Meteorologia, el perill anirà desapareguent però no haurem d'amagar els paraigües, ja que l'aigua continuarà present durant dissabte i diumenge, encara que amb menys intensitat. Per a demà, repetim, encara demanem precaució i prudència, ja que continuarà la 'Gota Freda'.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris