València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Una massa d'aire polar continental arriba a la Comunitat en els pròxims dies

Però, fins dijous no es produirà una forta baixada de temperatures encara que el dimecres es preveu una jornada de quasi 20 graus
Imatge d'arxiu d'un cotxe amb gel | Europa Press

 

Arriba una massa d'aire polar continental a la península ibèrica que ocasionarà que les temperatures queden baix zero en gran part de la Comunitat, segons informa l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). Després de les temperatures càlides d'estes festes de Nadal, la ciutat de València podrà tindre les mínimes en els 0 ºC.

 

Però, fins dijous no es produirà una forta baixada de temperatures encara que el dimecres es preveu una jornada de quasi 20 graus. València pot arribar a les 13 de màximes i 4 de mínimes, però l'interior de la Comunitat estarà al voltant dels menys 7 ºC, com pot passar a Utiel.

  

Els següents dies destacaran per ser assolellats, però les temperatures aniran disminuint. El cap de setmana es preveu que baixe fins els 0 o 2 ºC a València, Gandia o Sagunt; o els -3 graus que poden arribar a aconseguir el divendres a Xàtiva. Cap al diumenge aniran en augment les temperatures, però suaument, encara que la costa es mantindrà en eixos 0 graus i l'interior per baix d'aquest valor.

 

Esta nit passada amb valors negatius de fins a -7,7 graus

 

La Comunitat Valenciana ha tornat a viure una nit freda aquest dilluns, amb unes temperatures que no han arribat als tres graus en a la ciutat d'Alacant (2,7) durant les primeres hores de la jornada, mentre que l'interior de la Comunitat ha registrat valors negatius de fins a -7,7 graus a Ademús i -5,6 a Jalance, segons ha informat l'Aemet a través de Twitter.

    

A les temperatures mínimes d'Ademús i Jalance els seguixen les del Pinós, on el mercuri ha baixat fins als -4,1 graus; Villena, amb -4,6 graus; Utiel, amb -3,6 graus; Vilafranca, amb -1,5 graus; Sagunt, amb 0,1 graus; Orihuela, amb 0,2 graus, i l'Aeroport de València, amb 0,7 graus.

  

Pel que respecta a les capitals de província, els termòmetres han descendit fins als 2,7 graus a Alacant; a Castelló, fins als 4,8 graus i a València fins als 4,9 graus.