Màximes de 38º i ruixats i tempestes cap a la vesprada a la Comunitat Valenciana

Els ruixats i tempestes podran registrar-se més cap a la vesprada

La Comunitat Valenciana seguix este dilluns en avís groc per calor, excepte el litoral de Castelló i l'interior nord d'Alacant, ja que es preveuen temperatures màximes de 38º i nits caloroses amb mínimes que no baixaran dels 25 graus en una jornada en la qual poden registrar-se ruixats i tempestes a la vesprada, segons la predicció de la Aemet. Com també es manté el ris i l'alerta groga per elevades temperatures a quasi totes les comarques de la Comunitat Valenciana.

Previsió d'avisos per a hui dilluns 6 d'agost a la Comunitat | AEMET

 

 

D'esta manera, les temperatures mínimes es mantindran amb pocs canvis i les màximes aniran en descens en els litorals de Castelló i València. Així, a Alacant i Castelló el termòmetre oscil·larà entre els 34 i els 25 graus, mentre que a València estarà entre els 33 als 25 graus.

 

Probabilitat elevada de ruixats i tempestes a Castelló

  

Així, el cel estarà poc nuvolós o clar augmentant a intervals nuvolosos per evolució diürna a l'interior. A l'interior de Castelló seran probables ruixats i tempestes a la vesprada i no es descarten de manera més dispersa a l'interior de València i d'Alacant, on poden ser localment fortes. Per la seua banda, el vent bufarà variable fluix tendint a la vesprada a est i sud-est.

 

Mapa significatiu de l'oratge a partir de les 12:00 de hui dilluns 6 d'agost | AEMET

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!