València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Mobilitzen màquines llevaneu en el nord de Castelló per gel i neu

Durant aquesta matinada, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), s'han produït precipitacions i temperatures baix zero a l'interior nord de Castelló
Mobilitzen màquines llevaneu en el nord de Castelló per gel i neu | Diputació de Castelló

 

La neu i la presència de gel alguns punts del nord de Castelló, on les temperatures han arribat a 2,4 graus baix zero, ha obligat el Consorci de Bombers a mobilitzar quatre màquines llevaneu amb sal.

    

Fuentes del Consorci han informat que estan retirant neu i escampant sal en algunes carreteres de les comarques de la Tinença de Benifassà i Els Ports, on es recomana circular amb cadenes i tindre precaució amb el gel present en la calçada.

  

Durant aquesta matinada, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), s'han produït precipitacions i temperatures baix zero a l'interior nord de Castelló.

 

 

Precipitacions febles a l'interior nord de Castelló  

  

A les huit del matí d'aquest dijous les temperatures eren de 2,4 graus baix zero en Fredes; -1,3 a Castellfort; -1,1 a Vilafranca; i -0,6 a Morella.

  

Segons Aemet, de matinada hi ha hagut precipitacions febles a l'interior nord de Castelló, que han sigut en forma de neu amb cotes superiors a uns 800 metres, encara que les pluges pràcticament han cessat.

  

Les pluges han deixat acumulats de 5,2 litres per metre quadrat a Morella; 5 l/m2 en Cati; i 4,2 l/m2 a Vilafranca.

 

Un lleuger descens de les temperatures

  

Respecte a les mínimes de la passada matinada en la Comunitat Valenciana hi ha hagut un lleuger a moderat descens de les temperatures i a la província de Castelló també s'han aconseguit 8 graus a Vinaròs i 9 a Sogorb i en la capital castellonenca.

  

A la província de València s'han mesurat 9 graus a Utiel; 10 a Polinyà del Xüquer; 12 en la capital valenciana; i 13 a Oliva, Xàtiva i Manises.

    

A les comarques del sud, els termòmetres han arribat als 9 graus al Pinós; 12 a Xàbia; i 15 en la capital alacantina i la pedania il·licitana del Altet.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!