Dia de pluja i paraigua

Compartir:

Hui es manté l'oratge variable i insegur, i fins i tot cal esperar que ploga amb un poc més de 'trellat'

Ahir de vesprada començava a ploure de forma més o menys general. En algunes zones només quatre gotes, en d’altres alguns litres per metre quadrat. Hui es manté l’oratge variable i insegur, i fins i tot cal esperar que ploga amb un poc més de ‘trellat’.

Les previsions donen pluges més generals i intenses a la mitat sud de la Comunitat. Fins i tot alguna tempesta a les muntanyes del nord d’Alacant i a València. Pense que de vesprada els núvols començaran a escampar de nord a sud i les pluges aniran a menys.

L’ambient serà humit però les temperatures no patiran canvis importants.

Durant la matinada els núvols aniran desfent-se i demà tret d’alguns núvols baixos que hi haurà a la costa de matí i de les nuvolades que puguen formar-se de vesprada a les muntanyes del nord el dia serà assolellat i les temperatures pujaran de forma notable.

De l’oratge del cap de setmana només ens ha de preocupar la possible formació de tronades a les muntanyes del nord, al límit amb Aragó, perquè a la resta farà sol i les temperatures continuaran l’ascens iniciat divendres. Tronades que dilluns podran ser general i prou més intenses si van confirmant-se les previsions de hui.

EL MÉS LLEGIT

Mor Paco Rabanne: el dissenyador que va vestir les estreles de metall

Va nàixer en 1934 al País Basc i tenia cinc anys quan van afusellar al seu pare i va fugir amb la seua mare a França

El Consell declara 2023 com a Any Nino Bravo

Es crea la comissió que aprovarà el programa general dels actes commemoratius pel cinquantenari de la mort del cantant valencià d'Aielo de Malferit

El Palauet de Monforte acollirà les cerimònies de benvinguda als nounats de València

La celebració d'estes cerimònies civils no implicarà el pagament de cap taxa, atés que no constituïxen actes administratius

L’atur puja al gener a la Comunitat Valenciana a 6.776 persones

L'augment, així i tot, és per davall de la mitjana estatal, que és del 2,49%
CatalanSpanish