Dia de pluja i paraigua

Compartir:

Hui es manté l'oratge variable i insegur, i fins i tot cal esperar que ploga amb un poc més de 'trellat'

Ahir de vesprada començava a ploure de forma més o menys general. En algunes zones només quatre gotes, en d’altres alguns litres per metre quadrat. Hui es manté l’oratge variable i insegur, i fins i tot cal esperar que ploga amb un poc més de ‘trellat’.

Les previsions donen pluges més generals i intenses a la mitat sud de la Comunitat. Fins i tot alguna tempesta a les muntanyes del nord d’Alacant i a València. Pense que de vesprada els núvols començaran a escampar de nord a sud i les pluges aniran a menys.

L’ambient serà humit però les temperatures no patiran canvis importants.

Durant la matinada els núvols aniran desfent-se i demà tret d’alguns núvols baixos que hi haurà a la costa de matí i de les nuvolades que puguen formar-se de vesprada a les muntanyes del nord el dia serà assolellat i les temperatures pujaran de forma notable.

De l’oratge del cap de setmana només ens ha de preocupar la possible formació de tronades a les muntanyes del nord, al límit amb Aragó, perquè a la resta farà sol i les temperatures continuaran l’ascens iniciat divendres. Tronades que dilluns podran ser general i prou més intenses si van confirmant-se les previsions de hui.

EL MÉS LLEGIT

Quants diners has de tindre estalviat per a tindre una bona jubilació?

Estalviar per a la teua jubilació és una necessitat si vols mantindre el mateix nivell de vida, una vegada arribe la teua edat de retir

Més del 90% de les adopcions de gossos a Espanya són exitoses

Ni la raça ni l'edat són un impediment per a establir un vincle amb l'animal

Alfafar construirà la residència i el centre de dia de majors

L'ajuntament ha aprovat per unanimitat en el ple l'acceptació de la delegació de la Generalitat Valenciana per a construir la Residència i el Centre de Dia per a majors

Sanitat aprova una oferta d’empelo amb 10.000 noves places

Inclou 9.502 places estatutàries, 234 places de funcionaris de gestió sanitària i 151 places corresponents a l'OPE 2022