El mes d'octubre es despedix entre pluges i cels coberts a tota la Comunitat

El cel de la Comunitat estarà demà dimarts nuvolós amb precipitacions en el litoral, especialment en el de València i nord d'Alacant

El cel de la Comunitat Valenciana estarà demà dimarts, 31 d'octubre, nuvolós amb precipitacions en el litoral, especialment en el de València i nord d'Alacant, i amb més baixa probabilitat a l'interior, el vent serà del nord-est i les temperatures mínimes pujaran localment i les màximes, en descens. Segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), hui es produiran intervals nuvolosos a Alacant i cel poc nuvolós en la resta, i no es descarten bancs de boira matinals a l'interior d'Alacant i de València. En el terç nord de Castelló el vent serà del nord-oest moderat amb intervals de forts en el seu interior, disminuint a la vesprada, i en la resta, variable fluix, i les temperatures experimentaran pocs canvis, excepte descensos de les mínimes a l'interior sud.

 


Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província han sigut les següents:
Castelló 12 i 24 graus
València 12 i 23 graus
Alacant 12 i 25 graus

 

En aigües costaneres de Castelló, vent de component sud 2 a 3, temporalment nord-oest. Marejol.
En la costa de València, vent del sud-est 2 a 3 canviant cap a la nit a nord-oest i al matí a sud-est. Marejol.
En la costa d'Alacant, vent del sud 2 a 3, canviant ràpidament a nord-oest i intensificat de matinada a nord i nord-est 3 a 4. Marejol local i ocasionalment marejada.
Comentaris