Tres joves detinguts a Almeria per assaltar amb arma de foc una casa de Paterna

Els assaltants s'amagaven a Roquetas de Mar (Almeria)

Agents de la Policia Nacional han detingut en Roquetas de Mar (Almeria) a tres homes d'entre 19 i 23 anys, d'origen romanés, com a presumptes autors dels delictes de lesions i robatori amb violència i intimidació comés en un habitatge de Paterna (València) amb arma de foc i lesions. Els sospitosos havien quedat allí amb el propietari per a comprar mòbils d'alta gamma. 

  

  

Segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat, s'ha detingut a un altre home de 36 anys, d'origen romanés, com a presumpte autor dels delictes d'encobriment i resistència. Els agents van realitzar un registre domiciliari on van intervindre la vestimenta utilitzada en el fet delictiu. S'han recuperat tres telèfons mòbils i s'ha intervingut el vehicle utilitzat en l'assalt. 

 


Les investigacions es van iniciar el 15 de juliol, en tindre coneixement els agents d'un robatori amb violència i intimidació amb arma de foc comés en un domicili de la localitat valenciana de Paterna. Durant les recerques, els policies van saber que un home havia quedat amb uns altres en el seu domicili de Paterna per a comprar diversos mòbils d'alta gamma. 

El propietari de la casa es trobava amb un amic i va rebre als compradors en el seu saló, moment en què un d'ells va exhibir una pistola i després d'agredir-los es van apoderar de 13 terminals de mòbils, valorats en uns 6.700 euros. Els sospitosos es van apoderar de 12 telèfons mòbils que anaven a comprar, així com del que portava l'habitant. 


Continuant amb les investigacions posteriors, els policies van conéixer la identitat dels sospitosos així com que es trobarien en la localitat d'Almeria de Roquetas de Mar, per la qual cosa es van desplaçar fins a eixa localitat i amb la col·laboració d'agents de la Comissaria d'Almeria van localitzar en un primer moment a dos dels sospitosos circulant en un vehicle d'alta gamma, portant dos dels terminals sostrets. Després van detindre els altres dos delinqüents. 

Dels detinguts, dos dels quatre amb antecedents policials, tres han passat a disposició judicial, i l'arrestat per encobriment i resistència després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat no sense abans ser advertit de l'obligació de comparéixer davant la justícia quan siga requerit.COMENTARIS