Els extraterrestres portarien milions d’anys observant-nos

D'eixa manera ho afirma una polèmica teoria d’un conegut científic nord-americà, que explica les seues raons
La nova teoria afirma que sondes extraterrestres fa temps que ens espien | Arxiu

 

Gran polèmica la que ha generat una nova teoria científica sobre la presència de vida extraterrestre al voltant de la Terra. Com a mínim, d'eixa manera ho afirma el físic nord-americà James Benford, qui assegura que la vida intel·ligent d’altres parts de l’univers portaria milions d'anys observant el nostre planeta gràcies a la instal·lació de sondes ‘espies’ ubicades en les grans roques espacials que ens rodegen.

Eixa teoria es basa en les roques espacials descobertes fa relativament poc al voltant de la Terra que seguixen una òrbita al voltant del Sol idèntica a la que fa el nostre planeta i, per tant, sempre les tenim prop. Segons Benford, eixos cossos celestes ja haurien sigut descoberts per extraterrestres fa molt de temps, a on haurien instal·lat sondes ‘espies’ per a observar-nos, ja que serien «una forma ideal» per a contemplar el nostre planeta de forma discreta. 

Les sondes extraterrestres estarien instal·lades en les roques espacials del voltant de la Terra | PixaBay

 

Espiant l’evolució de la nostra civilització

Segon explica Benford, eixes sondes que ens rodegen estarien esperant el moment justet en què la civilització terrestre evolucione tecnològicament fins a nivells prou òptims com per a que els extraterrestres es posen en contacte amb nosaltres per tal d’establir una «conversació a temps real». 

A més, el científic apunta que les sondes 'espia' només respondrien a senyals terrestres segons el grau d'interés dels seus creadors. Benford suggerix que s'utilitzen telescopis de ràdio o òptics, i fins i tot que s'envie una sonda des de la Terra fins a eixes roques espacials, per tal de confirmar la teoria.

Però la teoria de Benford no sorgix del no-res, i és que tot es basa en les conclusions que han exposat diferents persones que conformen els programes d'Investigació d’Intel·ligència Extraterrestre (SETI). Si mirem encara més allà, el treball del científic nord-americà no és 100% nou, ja que en l’any 1960 el radiofísic Ronald Bracewell ja apuntava que vides intel·ligents d’altres parts de l’univers haurien arribat fins a la Terra després d’enviar sondes per tal de localitzar formes de vida de tot l’espai.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"🐍 SORPRENENT: Un estudi podria acabar amb la llegenda del monstre del Llac Ness" "IMÀTGENS: El 'monstre marí' trobat en Finlàndia"