El Pont de les Flors ja porta el nom de Rita Barberá

El Pont de les Flors de València ja llueix el nom de l’exalcaldessa de la ciutat, Rita Barberá . Aquest mateix dijous els operaris municipals han realitzat els treballs per canviar la nominació d’aquest pont tan característics de la ciutat que a partir d’ara també serà de la que va ser alcaldessa del cap i casal durant 24 anys.


Rebre les notícies de València Diari

Així ho ha donat a conèixer l’alcaldessa de València, Maria José Català , al seu perfil de la xarxa social X (antic Twitter) en què ha tret pit de complir el seu compromís electoral . “Complim amb el nostre compromís. Merescut i just” ha expressat. 

Aquest canvi de rètol arriba una setmana després que la Junta de Govern Local aprovarà el canvi de nom arran de la proposta realitzada pel Partit Popular a la Comissió de Benestar Social, Educació, Cultura i Esports de l’Ajuntament de València. 

De la mateixa manera, aquest dimarts el ple municipal també va aprovar, amb els vots de PP i Vox, concedir la distinció d’Alcaldessa Honorària de la ciutat de València, a títol pòstum, a Rita Barberá , per portar a la ciutat a cotes de relleu internacional i de benestar urbà no conegudes ni abans ni després del seu mandat”.   

Per celebrar el nou nom Pont de les Flors – Riba Barberá, l’Ajuntament prepara un acte inaugural  en què participarà l’Alcaldessa i l’equip municipal , per al qual encara no hi ha data, i en què també participar “tot aquell que ho desitge” per honrar la seua memòria. 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies