València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Alzira es beneficia de les ajudes destinades al Pla Renhata i Pla Renove

El Pla Renhata és un pla de reforma interior d’habitatges de la Conselleria d’Habitatge destinat a zones de les vivendes com banys i cuines.

El Pla Renhata és un pla de reforma interior d’habitatges de la Conselleria d’Habitatge que està destinat a les zones humides de l’interior de les vivendes particulars com banys i cuines, a més d’obres d’accessibilitat.

 

Fent balanç de les ajudes sol·licitades a la ciutat d'Alzria cal destacar que al Pla Renata, des de l’any 2015 fins a 2018 han sigut 63 els edificis amb una inversió de prop de 380.000 euros i 42 les vivendes amb una inversió al voltant de 80.000 euros. Les ajudes a l’informe d’avaluació pugen a uns 4.000 euros.

 

D’altra banda, el Pla Renove està destinat a les finestres i calderes de la vivenda, i els dos plans estan dotats d’ajudes econòmiques que durant els últims períodes han sigut 35 els beneficiats per les ajudes a la ciutat d’Alzira amb un import global de 20.566 euros.

 

A hores d’ara, i fins al 13 de juny de 2019, es poden presentar les sol·licituds d’ajudes al Pla Renove en l’Oficina d’Habitatge Comarcal d’Alzira, sita al carrer Rambla, en les dependències de la Clau.

 

El regidor de Gestió Urbanística ha declarat al respecte: “Totes les ajudes que beneficien els veïns i veïnes d’Alzira són sempre importants; el Pla Renhata i el Pla Renove que posen en marxa des de la Conselleria aporten ajudes que beneficien els alzirenys i alzirenyes, cosa que millora les condicions i comoditats dels seus domicilis i edificis”.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!