València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Alzira celebra la 4a edició de la Universitat de Primavera els dies 4 i 5 d’abril

Els actes tindran bloc al Museu Municipal d'Alzira, MUMA.
El Museu Municipal d'Alzira, MUMA | Google Maps

 

Des de la Regidoria d'Educació i Infància de l'Ajuntament d'Alzira es va informar que junt amb la Universitat de València i la Diputació de València han organitzat la 4a edició Universitat de Primavera d'Alzira amb el tema central "El medi ambient valencià. Present i futur de les tecnologies verdes", dins del programa Universitats Estacionals.

 

Una edició en la qual es parlarà del present i futur de les tecnologies verdes, de l'aplicació dels coneixements adquirits en diferents disciplines, de productes i processos productius, d'economia circular, i tot amb la finalitat de protegir, conservar i recuperar el medi ambient i els seus recursos.

 

Per entendre-ho millor, durant les dos jornades també es parlarà d'energies netes i renovables, vehicles elèctrics, envasos biodegradables, agricultura i ramaderia sostenible o recuperació de sòls i masses d'aigua. Qüestions que es tractaran en nou conferències impartides per investigadors pertanyents a tres departaments i cinc instituts d'investigació de la Universitat de València, a més del director d'una empresa tecnològica que col·labora en projectes amb investigadors de la Universitat.

 

Les conferències estan dirigides a docents, professionals, estudiants i ciutadania en general, per la qual cosa tindran un enfocament divulgatiu, al mateix temps que rigorós.

 

Aquestes jornades se celebraran els dies 4 i 5 d'abril al MUMA, Museu Municipal d'Alzira, al carrer Sant Roc, 6.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!