La Bonoloto de dilluns reparteix més de 40.000 euros a La Pobla Llarga

El bitllet premiat ha sigut segellat en el carrer Nou, número 14, de la Pobla Llarga.
Imatge d'arxiu | Bonoloto

 

El sorteig de la Bonoloto d'aquest dilluns ha repartit un dels seus premis a la Comunitat Valenciana, en concret a la Pobla Llarga, a la comarca de la Ribera Alta.

L'afortunat o afortunada ha sigut encertant de segona categoria (5 números + complementari), i el premi obtingut és de 43.537,77 euros. El bitllet premiat ha sigut segellat en el carrer Nou, número 14, de la localitat.

Aquest mateix premi han aconseguit altres tres persones, encertants de 5 números i el complementari, a Gijón, Balsapintada (Múrcia) i El Vendrell (Tarragona). En el sorteig d'aquest dilluns no hi ha hagut encertants de primera categoria (6 encerts).

La combinació guanyadora d'aquest dilluns ha sigut 4, 6, 15, 26, 42 i 49. El complementari ha sigut el 41 i el reintegrament el 7.

El pròxim sorteig de la Bonoloto arriba hui dimarts, amb un pot de 900.000 euros, que podria ser per a un únic encertant.

El primer premi de la Loteria Nacional de dissabte cau a València, Carlet i Xàbia

Aquest passat dissabte la Loteria Nacional repartia el seu primer premi a la Comunitat Valenciana. En concret, el premi tocava a València, Carlet i Xàbia.

El número premiat amb el primer premi del sorteig del dissabte, 23 de febrer, va ser el 12.541. Els afortunats o afortunades, que van adquirir els seus bitllets d'aquest número, van aconseguir 60.000 euros de premi per dècim.

A València, el número va ser venut en l'administració del carrer Maderas número 82. A Carlet, a la comarca de la Ribera Alta, el número es va vendre a l'administració de l'avinguda del Sud, número 4. Per últim, a Xàbia, a la comarca de la Marina Alta, el número premiat va ser venut a l'avinguda de la Llibertat, número 13.

Aquest primer premi també es va repartir a Las Palmas de Gran Canaria, Tordera (Barcelona), Múrcia, Sant Sebastià, San Isidro-Galdar (Las Palmas), Oviedo, Palma de Mallorca, Burgos, i Añover de Tajo (Toledo).

El segon premi, venut a Oviedo, va tocar amb el número 87.014. Els reintegraments del sorteig de dissabte van ser els números 1, 4 i 5.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Cinc detinguts a Alzira per simular robatoris per a cobrar l'assegurança" "L'Ajuntament d'Alzira col·loca panells indicadors als monuments i espais turístics"