Busquen un camió que va fugir després d'un greu accident a l'A-7 a l'Alcúdia

La família del xic ha fet una crida en les xarxes socials, buscant la col·laboració ciutadana per a trobar el camió implicat.
Imatge del cotxe després de l'accident | Facebook (Silvia Pinilla)

 

Aquest passat dijous es produïa un aparatós accident de trànsit en l'autovia A-7 a l'altura de l'Alcúdia, a la comarca de la Ribera Alta, en el qual es veia implicat un jove de Tous, que era envestit per un camió que hauria fugit després de l'accident, segons informava el diari Levante-EMV.

 

L'accident va ocórrer al voltant de les 21.30 hores del passat dijous, quan Daniel, un jove de 19 anys de la localitat de Tous es dirigia per l'A-7 al seu lloc de treball.

 

Segons el testimoni del jove, recollit per Levante-EMV, circulava a uns 80 o 90 quilòmetres per hora pel carril dret de l'autovia, a l'altura de la localitat de l'Alcúdia, quan un camió que circulava pel carril central es va voler incorporar al carril dret.

 

El jove explicava que va accelerar per a intentar escapar del camió, però aquest el va colpejar en la part de darrere del cotxe, fent que el vehicle es descontrolara.

 

El cotxe va fer fins a dos voltes de campana, i va xocar amb altre turisme, quedant bolcat en l'autovia, totalment destrossat, mentre el camió va seguir el seu trajecte sense detindre's.

 

El jove, després de l'accident va eixir per la finestra, i va ser ajudat per altres vehicles. Posteriorment va ser traslladat a l'Hospital de la Ribera d'Alzira, on ha continuat ingressat aquests dies.

 

La família del xic ha fet una crida en les xarxes socials, buscant la col·laboració ciutadana per a trobar el camió implicat. Així, busquen algun testimoni que poguera presenciar els fets i aportar alguna dada, o el nom de l'empresa que poguera figurar en el vehicle pesant.

 

 

El jove només recorda que el camió era gran i tenia la cabina de color roig. La Guàrdia Civil ha iniciat una investigació per a trobar el vehicle i el seu conductor.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram