València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Denuncien dos robatoris amb violència en dos establiments d'Alzira i Algemesí

A hores d'ara s'investiguen els dos casos, però es pensa que no han sigut realitzats per la mateixa persona.
Avinguda Padre Pompilio d'Alzira | Google Maps

 

La Ribera Alta ha sigut testimoni de dos robatoris aquest cap de setmana, un d'ells a Algemesí i l'altre a Alzira, segons informava Levante-EMV. En els dos casos el lladre anava armat amb una escopeta. A hores d'ara s'investiguen els dos casos, però es pensa que no han sigut realitzats per la mateixa persona.

 

Robatori en una gasolinera d'Algemesí

El primer robatori, a Algemesí, es produïa el passat divendres, al voltant de les 21.15 hores, en l'estació de servei de la gasolinera ubicada al carrer Ronda de la ciutat. La víctima va ser l'única empleada que estava a l'establiment en el moment de l'atracament.

 

El lladre, que duia una escopeta, anava encaputxat i parlava castellà, segons la declaració de la dona, li va ordenar que li donara els diners de la caixa. La reacció de la víctima va ser tancar-se en l'oficina, mentre l'atracador arrancava la caixa sencera de l'aparador i se l'emportava. En eixir, va disparar a l'aire.

 

Robatori a una hamburgueseria d'Alzira

Pel que fa al segon atracament del cap de setmana, es va produir a una hamburgueseria d'Alzira, situada a la plaça Enric Soler, junt a l'avinguda Padre Pompilio, el diumenge de nit, ja de matinada, al voltant de la 1.00 hores. El lladre també anava encaputxat i es va dirigir a una porta de cristall del local contra la qual va obrir foc, per obligar a l'home que es trobava dins, propietari del negoci, a obrir. Així mateix, també parlava en castellà.

 

El lladre es va emportar la recaptació de la jornada que hi havia en aquell moment a la caixa.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!