Detingudes cinc persones en un mes a Alzira per simular robatoris amb violència per a cobrar l'assegurança

En cap dels casos les víctimes presentaven lesions
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional | Policia Nacional

 

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alzira a cinc persones en l'últim mes, de 27 i 69 anys, per simulació de delicte, després d'haver denunciat totes elles robatoris amb violència per a poder cobrar de l'assegurança. En totes les compareixences de denunciants, els han informat del delicte descrit en l'article 457 del codi penal, que parla de la simulació de delicte abans d'escoltar la declaració. 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

La Policia conclou que els ossos trobats a Alzira pertanyen a un home desaparegut en agost

Els ossos trobats a Alzira la passada setmana correspondrien a un home de nacionalitat ucraïnesa desaparegut el passat mes d'agost. En aquesta direcció apunta la investigació portada a terme per la Policia nacional per esclarir la identitat del cadàver que va ser trobat en els voltants de l'Hospital d'Alzira, a la Ribera Alta.

 

Efectius de la Policia Judicial i del grup d'homicidis de València han arribat a aquesta conclusió en creuar les dades amb els desapareguts a la zona en aquest últim any. Així, a través de l'altura del cadàver i la roba que portava el cos en ser trobat, s'ha pogut definir la identitat de l'home. Tot i això, va a realitzar-se la prova d'ADN per a confirmar oficialment la identitat.

 

L'home portava sis mesos mort, segons l'estat del cos i la roba. Ara la Policia busca la forma de contactar amb la companya sentimental de l'home, que va denunciar la seua desaparició en el mes d'agost. De moment, la investigació dels forenses conclou que l'esquelet no mostra signes de mort violenta, tot i que podria ser que sí que s'hagueren donat lesions, i que els seus efectes no hagueren arribat a deixar marques a l'estructura òssia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!