Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Dos ferits després d'un accident de cotxe a la CV-543, a l'altura de Carcaixent

L'equip mèdic del SAMU ha assistit a un home de 62 anys i a un altre de 43
Leer en español
Imatge d'arxiu d'un SAMU | Europa Press

 

Al voltant de les 12.30 hores d'este matí s'ha produït un accident entre dos cotxes en la CV-543, en terme municipal de Carcaixent, a la comarca de la Ribera Alta. Després de rebre l'avís, el CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU i dos unitats de SVB. L'equip mèdic del SAMU ha assistit a un home de 62 anys per policontusions i a un altre home de 43 anys per politraumatismea causa del colp. Els dos ferits han sigut traslladats a l'Hospital de la Ribera.

 

Què fer en cas d'accident de trànsit

Si presencies o et veus involucrat en un accident de circulació, és fonamental que poses en pràctica uns importants consells, que et protegiran i ajudaran a altres persones a tindre una major seguretat. Aquests consells d'autoprotecció estan recollits dins la Conducta PAS.

 

Protegir: Senyalitza de forma clara i correcta l'accident, amb l'objectiu d'evitar que es produïsquen més col·lisions o accidents.

Avisar: Informa el telèfon 112 d'Emergències sobre l'accident, indicant el número de persones accidentades, així com el seu estat. En aquest sentit, com millor siga la informació que proporciones als serveis d'Emergències, millor atenció podran rebre les persones ferides.

Socórrer: Mai mogues del lloc on estan als accidentats, ni retires el casc als motoristes o ciclistes, ja que podries produir-los lesions de major gravetat. Elimina tota possible font d'ignició, que poguera originar un foc. Si no pots ajudar de cap manera a les persones ferides, acompanya-les fins que arriben els serveis d'Emergències.

Mor un conductor valencià en un accident de tràfic a Cantàbria

Aquesta matinada ha mort un home de 42 anys, natural de València, en un accident de trànsit a Pomaluengo, una localitat de Cantàbria.

 

Els fets han ocorregut al voltant de les 2.30 hores de la matinada, quan l'home ha patit una eixida de la via en el quilòmetre 216,7 de la carretera N-364. La víctima conduïa un Citroën C3 Picasso i no portava posat el cinturó de seguretat, segons informava la delegació del Govern a Cantàbria.

 

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat efectius del Sector de Tràfic de la Guàrdia Civil, així com una ambulància del 061. Tot i això, els serveis mèdics només han pogut certificar la mort del conductor. En l'accident no s'han vist involucrats més vehicles. El conductor accidentat, que respon a les inicials J.M.S.E., era veí de Santander però natural de València.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris