València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Envien a presó a l'acusat de violar reiteradament durant mesos la seua neboda a La Ribera

La presó és provisional, comunicada i sense fiança.
Les violacions reiteradees van ser denunciades al quarter de la Guàrdia Civil d'Alberic | Guàrdia Civil

 

Aquest dijous era enviat a presó l'home acusat de violar de forma reiterada durant mesos a la seua neboda de 13 anys en una localitat de La Ribera. Així ho decidia ahir de migdia el Jutjat d'Instrucció número 7 d'Alzira, després que el detingut passara a disposició judicial i s'acollira al seu dret a no declarar. La presó és provisional, comunicada i sense fiança.

 

Així mateix, el Jutjat té en marxa altra investigació per un presumpte delicte d'amenaces, ja que després de la detenció de l'home, familiars seus van acudir a la casa de la xiqueta amb bidons de gasolina, per a cremar-la viva. A hores d'ara continua la vigilància en la zona, que ja s'ha establit des de dimarts, per evitar enfrontaments entre les dos famílies.

 

Cronologia dels fets

Els fets es van donar a conéixer després que una menor de 13 anys, que havia estat patint violacions reiterades durant mesos per part del seu tio, germà del pare de la menor, denunciara els fets, junt amb alguns familiars seus, al quarter de la Guàrdia Civil d'Alberic.

 

L'acusat, que va ser detingut després d'aquesta denúncia, ja comptava amb altres antecedents policials i també penals previs.

 

En produir-se la detenció, la situació encara es va posar més delicada, ja que familiars de l'acusat es van dirigir al domicili de la xiqueta amb bidons de gasolina per cremar-la com a represàlia. La vida de la menor va córrer un seriós perill, i va haver de fugir per les teulades, mentre efectius de Guàrdia Civil i Policia Local intervenien en la zona per evitar enfrontaments i altres problemes.

 

La xiqueta ha quedat internada en un pis d'acollida. Els serveis socials van activar urgentment el procés per a poder traure-la de la localitat i assignar-li un espai segur que es mantindrà en secret. La menor rebrà, a més, suport psicològic després de tots els fets viscuts.

 

Al barri, una zona conflictiva, s'ha establit vigilància per evitar tensions i enfrontaments, i garantir la normalitat. A la zona solen haver intervencions de les forces de seguretat, ja que és comú el tràfic de drogues, les connexions fraudulentes a la xarxa elèctrica o la presència d'hivernacles de marihuana, entre altres.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!