València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Incendi al col·legi Ausiàs March d'Alzira

Fins al lloc del succés s'han desplaçat dos unitats de Bombers del Parc de Bombers d'Alzira així com tres patrulles de la Policia Local
Imatge de l'incendi al col·legi Ausiàs March d'Alzira | Ràdio Alzira

 

Aquest migdia s'ha produït un incendi en les instal·lacions del col·legi Ausiàs March d'Alzira segons ha informat Alzira Ràdio. Fins al lloc del succés s'han desplaçat dos dotacions de Bombers del parc d'Alzira així com tres unitats de Policia Local del municipi riberenc.

Segons informa el mateix mitjà, l'incendi s'ha produït en la casa condicionada per al vedell del centre escolar i està totalment extingit. Els alumnes del centre no s'han vist afectats.Fonts consultades per València Diari relaten que els danys materials són nombrosos i que s'està fent una investigació per tal d'esbrinar les causes del mateix. 

Un incendi crema una empresa de productes de la llar a Manises

Un incendi s'ha declarat a l'interior d'una empresa del polígon de la Cova, en la localitat valenciana de Manises, i ha generat una gran columna de fum visible a diversos quilòmetres de distància. Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València, l'avís de l'incendi ha entrat sobre les 13.15 hores d'aquest dilluns.

L'empresa que s'està cremant està a prop a l'Aeroport de València. Des del 112 han indicat en el seu compte de Twitter que hi ha sis dotacions de bombers en la zona. El Consorci ha detallat que hi ha un total de 30efectius de Paterna, Burjassot, Catarroja, Sagunt, Torrent i oficial de guàrdia treballant en l'extinció de l'incendi.

Dos treballadors de 41 i 51 anys d'edat han requerit ser hospitalitzats per inhalació de fum després de veure's afectats per l'incendi que s'ha declarat en una empresa del polígon de la Cova de Manises.

Segons ha informat el Centre d'Informació i Comunicació d'Urgències, fins al lloc s'ha desplaçat una unitat del SAMU i una unitat de SVB. Els serveis mèdics han assistit a tres treballadors per inhalació de fum.  Un d'ells no ha requerit trasllat a centre hospitalari i els altres dos, de 41 i 51 anys d'edat, han sigut traslladats en l'ambulància SVB a l'Hospital Intermutual de Llevant. La unitat del SAMU roman en el lloc de manera preventiva. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!