València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Un jove de 17 anys resulta ferit en un accident de trànsit entre un cotxe i una moto a Turís

El succés va ocórrer al voltant de les 19.15 hores de la vesprada, en el carrer La Barra de Turís.
Imatge del carrer La Barra de Turís | Google Maps

 

Aquest dimecres es produïa un accident de trànsit a Turís, a la comarca de la Ribera Alta, entre un cotxe i una moto, segons informava el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, CICU.

 

El succés va ocórrer al voltant de les 19.15 hores de la vesprada, en el carrer La Barra de Turís, i en ell es van veure implicats un cotxe i una moto. Fins al lloc dels fets es va mobilitzar una unitat del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU), l'equip mèdic de la qual va atendre a un jove, de 17 anys, per traumatisme cranioencefàlic.

 

Una vegada estabilitzat, el ferit va ser traslladat en una ambulància de Suport Vital Avançat a l'Hospital La Fe de València.

 

Una màquina elevadora s'estavella a la Llosa de Ranes en quedar sense frens

Aquest dimarts es produïa un succés a la Llosa de Ranes, a la comarca de La Costera, en bolcar una màquina elevadora, segons informava el Consorci Provincial de Bombers de València.

 

Segons sembla, la màquina elevadora es va quedar sense frens quan circulava per un carrer de baixada, i la conductora del vehicle va haver de saltar amb aquest en marxa, abans que impactara contra la façana d'un habitatge.

 

Efectius de bombers del Consorci, procedents del parc de Xàtiva, es van mobilitzar fins al lloc dels fets per a realitzar tasques de control dels vessaments d'oli i gasoil provocats per l'impacte de la màquina amb la paret.

 

Què fer en cas d'accident de trànsit

Si presencies o et veus involucrat en un accident de circulació, és fonamental que poses en pràctica uns importants consells, que et protegiran i ajudaran a altres persones a tindre una major seguretat. Aquests consells d'autoprotecció estan recollits dins la Conducta PAS.

 

Protegir: Senyalitza de forma clara i correcta l'accident, amb l'objectiu d'evitar que es produïsquen més col·lisions o accidents.

 

Avisar: Informa el telèfon 112 d'Emergències sobre l'accident, indicant el número de persones accidentades, així com el seu estat. En aquest sentit, com millor siga la informació que proporciones als serveis d'Emergències, millor atenció podran rebre les persones ferides.

 

Socórrer: Mai mogues del lloc on estan als accidentats, ni retires el casc als motoristes o ciclistes, ja que podries produir-los lesions de major gravetat. Elimina tota possible font d'ignició, que poguera originar un foc. Si no pots ajudar de cap manera a les persones ferides, acompanya-les fins que arriben els serveis d'Emergències.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram