L'Ajuntament de Benifaió inverteix més de 180.000 euros en la renovació del seu enllumenat

Aquestes actuacions van començar el mes de març i continuaran durant tot el mes d'abril.
Pla de millores en l'enllumenat de Benifaió | Ajuntament de Benifaió

 

L'ajuntament de Benifaió continua executant el projecte d'adequació d'instal·lacions d'enllumenat públic en diverses zones del municipi.

 

Les actuacions estan consistint en el subministrament i muntatge de lluminàries destinades a l'enllumenat públic de Benifaió, així com l'adequació de les instal·lacions d'enllumenat, "actuacions que van començar el mes de març i continuaran durant tot el mes d'abril, com a mínim" va comentar l'alcaldessa Marta Ortiz.

 

Entre les actuacions destaca l'adequació i instal·lació d'enllumenat en el transitat carrer Juan Ramón Jiménez, així com en els trams transversals dels carrers Trullás, Llevant, Espartero, Matías García, i Papa Joan XXIII, Arquitecte Artal i Caixa d'Estalvis, a punt de finalitzar.

 

A més, la renovació de lluminàries també es van executar en la Plaça de l'Estació, l'avinguda principal de la Urbanització Pla dels Clotxes, al parc Blasco Ibañez, el barri antic de la població FASE-1, mercat municipal i voltants, plaça José Rovira, la rotonda d'accés al polígon Jaume I i carrers principals, l'Avinguda Caixa d'estalvis, el pas subterrani de Reyes Católicos i El Camí de la marjal, entre zones més diverses.

 

"Amb la finalitat de millorar la qualitat de la il·luminació pública, augmentar la seguretat viària en la població, i reduir el cost energètic de les instal·lacions d'enllumenat, estem duent a terme cada any inversions en l'enllumenat públic, en diferents zones del municipi, un projecte que en aquesta ocasió supera els 181.000 euros" va assenyalar l'alcaldessa Marta Ortiz.

 

Així, en aquelles instal·lacions amb lluminàries en bon estat de conservació es durà a terme la substitució de l'actual lluminària viària, per tecnologia LED. A més en aquelles instal·lacions amb lluminàries en mal estat de conservació es procedirà a la instal·lació de nova lluminària completa de tecnologia LED aplicant una potència adequada segons les condicions de la via.

 

Unes actuacions que l'alcaldessa va qualificar de "necessàries perquè teníem molts punts urbans amb una il·luminació deficient i amb aquestes actuacions veiem resolt un problema molt sol·licitat pels nostres veïns".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!