L'Ajuntament d'Alzira instal·larà 700 papereres de cartó i iglús per al vidre durant les Falles

Aquesta mesura es du a terme per a reforçar el servici de neteja durant les Falles.
Nous contenidors de vidre a Alzira | Ajuntament d'Alzira

 

La festa fallera ja està prop i la ciutat d'Alzira, a la comarca de la Ribera Alta, ha d'estar preparada per a rebre visitants, turistes, fallers i falleres que gaudiran amb intensitat d'una setmana plena d'actes i activitats diverses que ofereix aquesta festa.

 

Per la qual cosa, i des de la Regidoria de Gestió Urbanística, s'han pres mesures per tal de condicionar els carrers i donar servici al públic en general, al mateix temps que es reforça el servici de neteja durant els dies de les festes de Falles amb 700 papereres distribuïdes per tota la ciutat, així com els contenidors de vidre específics per a les comissions falleres perquè els caus tinguen més fàcil el reciclatge.

 

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, va manifestar al respecte: "Conscients del nombrós públic que ompli els carrers de la nostra ciutat durant les festes de Falles, és necessari mantenir els espais públics en les millors condicions i vetlar per la comoditat als carrers. Per eixa raó, preparem la ciutat amb els serveis necessaris, en aquest cas, papereres i contenidors, a més del reforç amb el personal de neteja de l'empresa FCC".

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!